• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kakav obrt - Zidan je rekao "NE"! Ni PSŽ ni katarski emir ga nisu ubijedili, "Zizu" je odbio jer čeka posao iz snova!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Zinedin Zidan neće postati novi trener Pari Sen Žermena, a razlog za to je što želi da sačeka potencijalnu bolju poziciju.

 Zinedin Zidan neće u PSŽ Izvor: Profimedia

Kakav preokret, kakav obrt! Pari Sen Žermen je možda uspio da nešto takvo načini sa Kilijanom Mbapeom i odgovori ga od zamisli da postane igrač Real Madrida, ali sada se dogodio i obrt koji njima neće prijati.

Zinedin Zidan sigurno neće biti trener PSŽ-a naredne sezone, javljaju francuski mediji!

Možda će vas zanimati

Sada je stvar jasna - iako se pisalo drugačije i govorilo se da je sve skoro pa završeno, više nema dileme. Legendarni "Zizu" neće sjesti na klupu Parižana i ostaće bez posla još neko vrijeme. I to sa posebnim razlogom.

Pisali su "Mundo deportivo" i drugi španski mediji da će Zidan preuzeti kormilo PSŽ-a i naslijediti Maurisija Poketina. Govorilo se i o letu za Katar, sastanku sa tamošnjim emirom, vlasnikom PSŽ-a, kao i da bi mogao da postane najplaćeniji trener na svijetu.

Ali od svega toga nema ništa. "RMC Sport" sada javlja da će se PSŽ, uprkos velikoj želi da dovedu Zidana, okrenuti drugim metama. Zidan je odbio ponudu, ali kako se navodi, nije zauvijek zatvorio vrata klubu. Međutim, nije želio da sada preuzme tu poziciju jer - "mjerka" klupu reprezentacije Francuske!

Isti medij navodi da je Zidan željan da sačeka kraj Svjetskog prvenstva u Kataru. Tada bi Didije Dešan mogao da kaže da je došao kraj njegovom angažmanu selektora i u tom slučaju bi Zidan "isplivao" kao prvi favorit za tu poziciju.

Čovjek koji je sa Real Madridom osvojio Ligu šampiona i kao igrač (2002) i kao trener (2014, 2015, 2016) želi da nešto slično pokuša i sa nacionalnim timom. U dresu Francuske je bio prvak Evrope (2000) i sveta (1998), a ko zna, možda nešto slično ponovi ako postane selektor.

Jasno je samo da na klupu PSŽ-a ovog ljeta sigurno neće doći...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC