• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Agent nudi Ronalda po Evropi! Italijani već stavili na papir koliko će koštati da vrate Kristijana!

Autor Haris Krhalić

Menadžer pričao sa Bajernom, Čelsijem, a sada i sa još jednim timom!?

 Kristijano Ronaldo ponuđen Romi Izvor: YouTube/Manchester United

Čelnici Mančester junajteda ljuti su nakon što su videli navode da bi Kristijano Ronaldo mogao da pređe u Čelsi. Tačnije, da je njegov menadžer Žorž Mendeš razgovarao sa novim čelnicima "plavaca" o mogućem transferu ovog ljeta.

"Kristijanu Ronaldu je rečeno da nije na prodaju nakon što je vlasnik Čelsija Tod Boli navodno pričao sa agentom napadača Junajteda Žoržom Mendešom. Ti pregovori su razbjesnili rukovodioce na Old Trafordu", objavio je Skaj sports.

Ipak, u nedjelju ujutru će ponovo biti ljuti u Mančesteru, jer je Gazeta objavila da je Mendeš ponudio Kristijana i Romi, gdje bi "CR7" mogao ponovo da sarađuje sa zemljakom Žozeom Murinjom, s kim je radio i u Real Madridu prije 10 godina.

Dok se nižu imena klubova u koje bi Ronaldo mogao da pređe, Junajted se muči da "završi" prvi veliki transfer ovog ljeta i da iz Barselone dovede holandskog vezistu Frenkia De Jonga (25). Sa druge strane, velika Ronaldova plata izvjesno je nemoguća misija za osvajača Konferencijske lige, ali konstantni navodi o Portugalčevom odlasku mogli bi da zaista dovedu u pitanje njegov ostanak u ekipi Erika Ten Haga.

"Da bi se vratio u Italiju, Ronaldo bi morao da pristane na drastično smanjenje plata. Juventus ga je 2018. platio Realu 100 miliona evra, uz 12 miliona dodatnih troškova i platu od 31 milion evra. Prodat je Mančester junajtedu za 15 miliona, plus osam miliona u bonusima, a Portugalac je zadržao sličnu platu, na koju bi trebalo dodati i 79 miliona evra, što ga čini trećim najplaćenijim sportistom na svijetu, uz Lea Mesija i Lebrona Džejmsa", piše Gazeta delo Sport.

"Ipak, Ronaldov dolazak ne znači samo isplate, već i zaradu. Juve je na osnovu 'pojačanog' brenda njegovim dolaskom povećao svoju vrijednost za oko 500 miliona evra, na društvenim mrežama je dobio drastično veći broj pratilaca (sa 50 miliona, na 110). Čak su i sponzori i Juventusova prodaja zabilježili finansijski rast, bez obzira na pandemiju. A sa druge strane, pričamo o nekom ko je postigao 698 golova i osvojio pet Zlatnih lopti. Nestvarni brojevi. Kao i njegova plata", naveo je italijanski list.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC