• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac završio još jedan bitan posao: Amar Begić produžio ugovor!

Autor Haris Krhalić

Amar Begić ostaje u Banjaluci još godinu dana.

 amar begić Izvor: Promo/FK Borac

Amar Begić produžio je ugovor sa ekipom Borca i u Banjaluci ostaje još godinu dana. U minuloj sezoni, Begić je bio jedan od najstandardnijih prvotimaca i odigrao je 39 utakmica u svim takmičenjima. 

"Ugovor smo produžili na obostrano zadovoljstvo i zaista sam srećan što ću i u narednoj sezoni nositi dres FK Borac. Za ovaj klub imam samo riječi hvale. Od prijateljskog odnosa unutar ekipa pa do svih ostalih stvari van terena sve funkcioniše onako kako treba. Uz to, Borac je prava sredina za moj dalji igrački razvoj", rekao je Begić. 

Ekipa Borca se trenutno nalazi u Sloveniji na pripremama gdje su do sada odigrali tri utakmice iz kojih su dva puta izašli poraženi dok su jučer sa Celjem odigrali bez golova. 

"Naporno radimo na pripremama. Privikavamo se na nove zahtjeve i sistem rada stručnog štaba. Uvjeren sam da ćemo do prve evropske utakmice biti oni pravi i da ćemo kako sezona bude odmicala biti sve bolji. Imamo visoke ciljeve i motivisani smo da ih ostvarimo", zaključio je Begić. 

Podsjećamo, nakon povratka iz Slovenije fudbalere Borca u četvrtak, 7. jula, očekuje prva utakmica prvog kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu protiv B36 Toršavna, a za ovu utakmicu ulaznice će biti puštene u prodaju sutra. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC