• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba u Premijer ligi! Pep Gvardiola i njega precrtao, Čelsi odmah reagovao

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Velike promjene u šampionu Engleske!

 Rahim-Sterling-presao-u-Celsi-otisao-iz-Mancester-sitija Izvor: YouTube/Man City

Transfer napadača Rahima Sterlinga (27) iz Mančester sitija u Čelsi udarna je sportska vijest u Engleskoj u srijedu uveče. Iskusni napadač, strijelac 131 gola za "građane" u posljednjih sedam godina, dogovorio je uslove saradnje sa klubom sa Stamford Bridža, gdje je ostalo upražnjeno mjesto u napadu poslije povratka Romelua Lukakua u Inter.

Ujedno, Sterlingov dolazak u Čelsi je prvi veliki transfer novog rukovodstva, koje je preuzeo klub ove godine od Romana Abramoviča. Gvardiola je ovog ljeta dobio Erlinga Holanda i nije mu bilo preteško da se odrekne i Sterlinga i Gabrijela Žezusa, koga je pustio u Arsenal.

Engleski mediji tvrde da su za Sterlinga bili zainteresovani i Barselona, Real i Bajern, ali da je on navodno "prelomio" da pređe u Čelsi poslije razgovora sa menadžerom "plavaca" Tomasom Tuhelom, koji mu je predstavio svoju viziju budućnosti ekipe i uvjerio ga da ozbiljno računa na njega.

Prema posljednjim navodima sa Ostrva, Sterling je toliko riješen da ode iz Sitija da je već prodao svoju kuću u Mančesteru i da je spreman da se predstojećeg vikenda preseli u London. Biće to njegov tek drugi transfer u karijeri, jer je 2015. došao u Siti iz Liverpula, u kojem je ponikao i prošao omladinsku školu.

U dresu Sitija osvojio je čak pet titula Premijer lige, FA Kup i bio vicešampion Evrope 2021, što je 2020. uspio i sa engleskom reprezentacijom.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC