• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlahoviću stigao majstor, na treningu prave spektakl: Ovaj tandem garantuje golove Juventusa! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Srpski fudbaler Dušan Vlahović je imao impresivnu polusezonu, a uz pojačanja ovog ljeta naredno prvenstvo bi moglo da bude i bolje.

 Pogba  i Vlahović na treningu Izvor: Tiktok/@chiccochiesa

Juventus je ljeto iskoristio da potpiše dva "kapitalca" u vidu Pola Pogbe i Anhela di Marije, a navijači već sada mogu da maštaju o tome kako će osvježenja u ofanzivnom dijelu tima sarađivati sa Dušanom Vlahovićem. Sudeći po snimcima sa treninga, problema neće biti. 

Vlahović i Pogba već su uspostavili specifičan odnos, a na kratkom snimku koji je preplavio društvene mreže vidi se kako njih dvojica pokazuju fudbalsko umijeće. Ovakve poteze neće moći da izvode na terenu, ali dobro razumijevanje može da donese mnogo radosti Juventusu u narednoj sezoni.

Snimak sa treninga pokazuje srpskog i francuskog fudbalera koji su udaljeni nekoliko metara i dobacuju se loptom, ali obojica ubrzo riješe da to ne budu klasična dodavanja kakva vjerovatno mogu da izvedu zatvorenih očiju.

Ovako su to radili:

Svim ljubiteljima fudbala poznato je da Pogba obožava da se zabavlja i na mečevima i na treninzima, a Vlahović mu se ovog puta pridružio u tome. Iako nisu bili neozbiljni kao što Pol umije, vidjeli smo nekoliko stvarno neobičnih poteza od dvojice igrača koji su u posljednjih šest mjeseci pojačali Juventus.

Nada se tim iz Torina da će sa njima dvojicom uspjeti da se vrati u vrh italijanskog fudbala i nakon dvije godine bez trofeja prekine post na kakav nisu navikli. Ako Vlahović i Pogba ovako dobro budu funkcionisali u Seriji A, Juve je favorit za titulu!

Pogledajte kako su se zabavljali na treningu:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC