• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novosadski klub "kidnapovao" dvojicu igrača! Oteli ih crnim džipovima, pa natjerali da potpišu ugovore! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Spektakularan način da se obezbijede dva važna potpisa, a da sve bude medijski ispraćeno.

 Klub-iz-Novog-Sada-kidnapovao-dvojicu-fudbalera Izvor: Instagram/screenshot/kmfnovisad

Dva bombastična pojačanja stigla su u KMF Novi Sad! Ugovor sa futsal ekipom iz "srpske Atine" potpisali su Nikola Matijević i Slobodan Rajčević, a predstavljanje novih igrača izazvalo je veliku pažnju na internetu. Njih dvojica su "kidnapovani" i u crnim džipovima prebačeni u klupske prostorije.

Naravno, sve ovo osmišljeno je kako bi se privukla pažnja na dva velika transfera, a iz samog kluba su potvrdili da je video nastao u marketinške svrhe!

Na kratkom video snimku koji je nastao u Zrenjaninu i Loznici vidi se kako fudbaleri stoje pored puta i čekaju prevoz, ali umjesto oečkivanog vozila ispred njih se zaustavljaju dva crna džipa. Iz automobila izlijeću maskirani ljudi, koji otimaju igrače i smještaju ih u vozilo koje će ih kasnije prebaciti u Novi Sad.

Kada je ta akcija završena, sve je bilo spremno za potpis ugovora. Momci su se kasnije i fotografisali uz dresove koje će oblačiti u narednoj sezoni, a pored njih su bili otmičari sa maskama. Ipak, na samom kraju snimka vidi se osmijeh dvojice futsalera koji pokazuje da su se i oni sjajno zabavili.

"Uprava našeg kluba nije odmarala, već je punom parom radila na pojačanjima za predstojeću sezonu. Uz produžetak saradnje sa Radmanovićem, Popovićem, Aleksićem, Papovićem i Savkovićem, dva velika imena stižu u Novi Sad. Nikola Matijević, sada već bivši futsaler Loznice, sa kojom je osvojio titulu prvaka države, nosiće naš dres u sezoni 2022/23. Uz Nikolu, svima dobro poznato ime na srpskoj, ali i evropskoj futsal sceni, popularni Boba Rajčević postaje Novosađanin", navodi se u Instagram objavi koja je poslužila kao predstavljanje dvojice novajlija.

Pogledajte kako je to izgledalo:

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC