• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uhapšen zbog zlostavljanja djece: Poznati fudbaler viđen prvi put poslije godinu dana!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Niko nije video Gilfija Sigurdsona u posljednjih godinu dana.

 Gilfi Sigurdson pojavio se u javnosti Izvor: Instagram/karolinaleaa/Screenshot

Poznati islandski fudbaler Gilfi Sigurdson (32) uhapšen je prošlog juna zbog sumnji da je imao seksualne odnose sa maloljetnom osobom i od tada ga niko nije vidio u javnosti.

Everton je suspendovao svog tadašnjeg fudbalera koji se sumnjičio za pedofiliju, a u međuvremenu je Islanđanin pušten na slobodu pošto je platio kauciju. Istraga se i dalje vodi u tajnosti i o slučaju se vrlo malo toga zna, što je i normalno jer se štiti žrtva, dok Sigurdson za to vrijeme može "slobodno da se kreće".

Možda će vas zanimati

Uspješno je sve vrijeme izbjegavao foto-reportere i zato ga navijači više od godinu dana nisu vidjeli na javnom događaju, a sada se konačno pojavio - i to na fudbalskoj utakmici.

Gilfi Sigurdson, koji je slobodan agent poslije isteka ugovora sa Evertonom, došao je na Evropsko prvenstvo za žene i pratio utakmice Islanđanki za koju igra i njegova rođaka. One nisu uspjele da se plasiraju u nokaut fazu pošto su sve tri utakmice remizirale, a Sigurdson ih je bodrio sa tribina.

Stajao je sasvim normalno među navijačima i pratio meč Karoline Lee Vihjalmsdotir u Roteramu protiv Francuske (1:1), a upravo je rođaka na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj se vidi poznati fudbaler.

Nosio je naočare i pitanje je koliko navijača ga je prepoznalo, a vidjećemo da li ga uskoro čeka povratak na veliku scenu. Malo je vjerovatno da će ga neki klub potpisati sve dok se ne okončna postupak protiv njega, s tim da se pojavila informacija da je za "bombardera" zainteresovan Galatasaraj.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC