• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Taksista našao novčanih čuvenog golmana, pa ostao u šoku! Vratio novac, a onda je dobio "nagradu" zbog koje je bijesan

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nekada se ne isplati biti "pošteni pronalazač", smatra taksista koji je pronašao novčanik Manuela Nojera.

 Taksista našao novčanik Manuela Nojera, za nagradu dobio dres Izvor: Instagram/manuelneuer/Screenshot

Legendarni njemački golman Manuel Nojer izgubio je novčanik dok se vozio taksijem. Ipak, taksista je bio toliko pošten da čim je ugledao "buđelar" čuvenog fudbalera - odmah je odlučio da ga vrati nazad.

Međutim, nije se prijatno iznenadio kada je otišao kada je došlo do ponovnog susreta... Pokušao je da mu dostavi novčanik na njegovu kućnu adresu, gdje ga nije našao, potom je otišao i na njegovo imanje u Tagernzeu, gdje takođe Nojer nije bio, međutim uputili su ga na adresu fudbalerovog agenta.

Možda će vas zanimati

"Otvorio mi je vrata, sve sam predao i ostavio svoje kontakt podatke", rekao je taksista Hazir S. koji je svoju priču podijelio sa njemačkim "Bildom".

"Ime i adresa Manuela Nojera bili su na njegovoj iskaznici. Unutra je bila i Visa Platinium kartica, crna MasterCard i oko 800 evra u gotovini", dodao je pošteni pronaazač koji nije uzeo "ni dinara" iz novčanika, ali se nadao da će ga golman Bajerna fino počastiti jer ga je, ako ništa drugo, spasao izdavanja novih dokumenata.

Nakon dvije nedjelje dobio je paket. U njemu je bio dres Manuela Nojera sa autogramom, a nije bilo ni poruke zahvalnosti što je posebno zasmetalo taksisti Haziru koji tvrdi da je potrošio 400 evra na gorivo dok je tražio golmana.

"Nagrada je sprdnja! Imam četvoro djece i šta da radim s tim jednim dresom?", poručio je nezadovojni "pošteni pronalazač" koji je u međuvremenu čak kontaktirao i Bajern iz Minhena kako bi dobio odštetu, ali ga je klub iz Minhena, sasvim logično, potpuno ignorisao kao što je i Nojer novinarska pitanja na tu temu.

Za to vrijeme u Bajernu imaju mnogo veće brige, pošto sportski direktor Hasan Salihamidžić traži zamjenu za Roberta Levandovskog koji je "izdao klub" prešavši u Barselonu.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC