• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Raskinuli Zvezda i Rišairo Živković: Bio je najveći talenat Holandije, a poslije 500 minuta napušta Beograd!

Autor Haris Krhalić

Crvena zvezda je ostala bez još jednog fudbalera koji nije imao veliku ulogu u timu.

 Rišario Živković raskinuo ugovor sa Zvezdom Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je nastavila sa smanjivanjem igračkog kadra! Nakon što su klub napustili internacionalci Kristijano Pičini i Aksel Bakajoko, iz Beograda odlazi i Rišairo Živković, momak koji ima holandsko i srpsko državljanstvo. Krilni fudbaler nije uspio da se nametne Dejanu Stankoviću, pa je nakon godinu dana saradnje ugovor sporazumno raskinut.

Živković je u Zvezdu stigao tokom avgusta 2021. godine, ali nije uspio da ostavi dublji trag u jedinom srpskom klubu za koji je nastupao u karijeri. Zabilježio je samo 14 mečeva uz jedan gol i jednu asistenciju prethodne sezone, a na početku novog prvenstva nije bio u prvom planu.

Navijači će upamtiti njegov pogodak u Kupu Srbije protiv Inđije, koji je crveno-bijelima donio pobjedu minimalnim rezultatom na putu ka drugoj uzastopnoj duploj kruni. Pored tog pogotka i dva na početku ljetnjih priprema u Sloveniji prije nekoliko nedjelja, od Živkovića stvarno nismo vidjeli mnogo.

Odigrao je samo 500 minuta u crveno-bijelom dresu, a sada je pred njim nova potraga za klubom. Prethodnih nedjelja pričalo se o interesovanju iz Poljske, Belgije i Holandije, a pošto nekadašnji igrač Ajaks ima "čiste papire", ne bi trebalo da mu bude problem da nađe novi angažman.

Podsjećamo, Živković je svojevremeno kao omladinac Groningena bio jedan od najvećih talenata u Holandiji, a godinama se pričalo i za koju će reprezentaciju zaigrati u seniorskoj konkurenciji. Bivši mladi reprezentativac Holandije ipak nije dostigao visine koje su mu se predviđale, pa je u klupskoj karijeri pored Groningena i Zvezde igrao još za Ajaks, Viljem II, Utreht, Ostende, Čančun Jatai, Šefild junajted i Guangžu R&F.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC