• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivica Barbarić pred utakmicu sa Slobodom: Želimo nastaviti sa pozitivnim rezultatima

Autor Haris Krhalić

Nakon trijumfa protiv Igmana iz Konjica, fudbaleri Širokog Brijega će u drugom kolu m:tel Premijer lige BiH dočekati tim Slobode.

 Ivica Barbarić najavio utakmicu sa Slobodom Izvor: Promo/NK Široki Brijeg

U prvoj utakmici na domaćem terenu u novoj sezoni  Široki Brijeg će u nedjelju na stadionu Pecara s početkom u 19 časova ugostiti Slobodu iz Tuzle u okviru drugog kola m:tel Premijer lige BiH.

Nakon što su prvenstvo otvorili gostujućim trijumfom na gostovanju kod Igmana iz Konjica, Širokobriježani žele nastaviti započetu seriju. Trener tima sa Pecara Ivica Barbarić svjestan je da može doći do oscilacija u igri njegovog tima što svaku utakmicu čini teškom i zahtjevnom.

"Kvaliteta izvedbe oscilira od utakmice do utakmice. Malo je ekipa u ligi koje mogu držati određenu razinu i intenzitet igre i to puno govori o ovoj ligi. Zato je svaka utakmica teška i zahtjevna", rekao je Barbarić u najavi utakmice te dodao:

"Slobodu, kao i svakog drugog protivnika poštujemo, ali želimo nastaviti s pozitivnim rezultatima", naglasio je Barbarić.

Za dvoboj s Tuzlacima u redovima Širokog Brijega, kao i uoči prve utakmice, zbog proceduralnih razloga neće biti Brune Oliveire, Alisona Tadeija, Kirilea Kpana, Petra Turkovića i Ivana Pranjića.

Glavni arbitar na ovom meču će biti Benjamin Deljković iz Sarajeva uz asistiranje Dženana Milića i Amera Macića, a četvrti sudac će biti Josip Martinović.

Podsjećamo, stadion Pecara je i dalje pod suspenzijom nakon nemilih scena u finišu prošle sezone koje su priredili navijači ovog tima na utakmici sa Sarajevom pa će ovaj susret biti odigran bez publike.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC