• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo niste vidjeli: Stanković burno slavio gol! Deki "gurnuo" klinca u vatru, a za 25 minuta skakao od sreće! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Dejan Stanković je burno proslavio gol Crvene zvezde u Lučanima. Bio je to prvijenac tek pridošlog Stefana Mitrovića...

 Dejan Stanković slavlje nakon gola Izvor: TV Arena sport/screenshot

Ne može mnogo fudbalera u istoriji Crvene zvezde da se pohvali da su na debiju postigli gol. Još manje je onih koji su to uradili za samo 25 minuta poput Stefana Mitrovića koji je prije samo nedjelju dana stigao na "Marakanu", a već na svom prvom meču u crveno-bijelom je ostavio više nego pozitivan utisak!

Stanković je Mitrovića "ubacio" u igru odmah na startu drugog poluvremena u Lučanima, a odužio mu se golom, ispostaviće se za pobjedu, već u 71. minutu na dodavanje svog idola Aleksandra Kataija.

Bila je to maestralna akcija Ivanića i Kataija koju je dobro ispratio mladi Mitrović, a zanimljivo je kako je Dejan Stanković emotivno doživio taj pogodak. Odmah je skočio kraj klupe i obradovao se prvom pogotku novajlije, iako je znao mnoge golove ove sezone da proslavi bez preterane reakcije.

Podigao je ruke uvis dok je Mitrović trčao u naručje Kataiju, a koliko je gol važan bio najbolje govori i to što odbrana do kraja nije izdržala, pa je prvi put kapitulirala pred Lučancima. Ipak, na kraju pobjeda Zvezde.

Pogledajte reakciju Stankovića još jednom!

Pogledajte

00:33
Gol Stefana Mitrovića na debiju za Zvezdu
Izvor: ArenaSport
Izvor: ArenaSport

"Emocije su neopisive. Htio bih da se zahvalim Misteru na ukazanoj prilici da debitujem. Postigao sam gol i sigurno da nisam mogao ni da zamislim bolji debi u Crvenoj zvezdi. Kada sam ulazio u igru, Mister mi je rekao da igram kao što sam to radio u Nišu - opušteno, bez straha i sa slobodom. Sale mi je asistirao za gol. Neopisivo zaista, on mi je bio idol u Zvezdi, a sad možemo zajedno da igramo. Presrećan sam što mi je baš on asistirao za prvijenac", ispričao je poslije meča Stefan Mitrović i gol posvetio svoji roditeljima.

Zanimljivo, Mitrović je baš u prvom kolu napravio dar-mar u odbrani Zvezde, potom je pogodio protiv Partizana, a onda je Dejan Stanković naredio da dođe na "Marakanu".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC