• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda već odmakla Partizanu! Šampion je na plus 4, Milan Pavkov nastavio seriju!

Autor Dragan Šutvić

Aktuelni prvak Srbije ima stekao je četiri boda prednosti u odnosu na Partizan, nakon samo tri kola Superlige.

 crvena zvezda pobijedila mladost u lučanima  Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde imaju maksimalan učinak nakon tri kola! Šampion je pobijedio u Lučanima - 2:1. Najteži zadatak u dosadašnjem dijelu prvenstva obavljen je zahvaljujući ranom golu Milana Pavkova, ali i pogotku rezerviste Stefana Mitrovića, koji se na debiju upisao u strijelce.

Možda će vas zanimati

Dramu u posljednjih desetak minuta meča stvorio je Nikola Leković, koji je bio najsnalažljiviji pred golom Zvezde. Nakon prekida Mladosti iskoristio je gužvu i uz malo sreće uspio da savlada Milana Borjana. To je domaćem timu dalo nadu da bi mogli da stignu i do izjednačenja, ali velikih prilika za tako nešto nije bilo.

Rezultat se nije mijenjao, a Zvezda je iz Lučana zasluženo odnijela cijeli plijen. Pored pogodaka Pavkova i Mitrovića crveno-bijeli su stvorili niz šansi koje nisu uspjeli da pretvore u gol, a raspoloženi za igru bili su Katai i Ivanić. Ipak, večeras nijedan od njih nije zatresao mrežu, iako su često bili u izglednim prilikama da upute udarac.

Još jedan veoma dobar meč odigrao je Kings Kangva, koji se publici predstavlja u pravom svjetlu od kako je došao. Momak iz Zambije mnogo trči i pokriva cijeli teren, a uz to donosi i veoma racionalne odluke.

Meč u Lučanima obilježili su i nastupi Mitrovića koji je bio strijelac i Aleksandra Pešića, povratnika u crveno-bijelo jato. Nekadašnji reprezentativac Srbije odigrao je najbolju sezonu u životu tokom prethodnog mandata u Zvezdi, a sada je iz Turske stigao kao pojačanje za evropske kvalifikacije.

Večeras nije imao mnogo prostora da se pokaže, a narednu priliku imaće na stadionu Crvene zvezde, u 4. kolu Superlige. Aktuelni šampion će tada igrati protiv Radnika iz Surdulice, tima koji ga je prethodne sezone namučio u oba ligaška meča.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC