• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pričalo se da će u Partizan, ali otišao je u Poljsku: Porukom o "slobodi i ropstvu" najavio odlazak iz Belgije

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Srpski defanzivac Aleksandar Radovanović nastavlja karijeru u Poljskoj.

 Aleksandar-Radovanovic-presao-u-Legiju Izvor: Profimedia

Srpski defanzivac Aleksandar Radovanović (28) pojavljivao se ovog ljeta kao potencijalna kupovina Partizana, pošto vrlo dobro poznaje sistem rada Ilije Stolice, međutim crno-bijeli su se opredijelili za druga rješenja.

Bez obzira na to, Radovanović je žarko želio da napusti Belgiju i da pred sebe postavi nove izazove u karijeri, a to će probati da učini u varšavskoj Legiji. Kako pišu poljski mediji, Radovanović će za 450 hiljada evra preći u redove Legije, s tim da se na drugim mjestima pominje i suma od 750.000.

Koliko je Radovanović želio transfer najbolje govori poruka "o slobodi i ropstvu" na Instagramu, nakon čega je Belgijancima bilo jasno da je bolje da puste igrača, nego da je nezadovoljan čitave sezone.

"Ne dozvolite da odanost postane ropstvo. Sloboda znači da te niko ne sprečava da živiš svoj život po svom izboru. Sve manje od toga je forma ropstva", napisao je prije samo 24 sata Radovanović i tako "izboksovao" transfer pošto se samo čeka zvanična potvrda.

Iza poljskog giganta je vrlo loša sezona u kojoj su zauzeli tek deseto mjesto na tabeli i plan je da se polako "izdižu" kako bi se vratili na staze stare slave. Vidjećemo da li će to uraditi sa Aleksandrom Radovanovićem kome će društvo u klubu praviti i reprezentativac Srbije Filip Mladenović.

Podsjetimo, srpski štoper je u karijeri igrao još za Mačvu, OFK Beograd, Spartak, Vojvodinu, Lans i na kraju Kortrajk u kome je od januara 2021. godine.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC