• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Turci u problemu zbog pjevanja Putinu: Ruskom predsjedniku skandirao cijeli stadion, sada je pokrenuta istraga!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Zbog skandiranja ruskom predsjedniku mogli bi da budu kažnjeni.

 UEFA pokrenuila postupak protiv Fenerbahčea zbog skandiranja Vladimir Putin Izvor: Twitter/screenshot/@Foraorg/Profimedia

Trećo dio sage o povicima "Vladimir Putin" na stadionu u Turskoj! Fenerbahče i Dinamo iz Kijeva igrali su revanš meč u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a navijači domaćeg tima su imenom i prezimenom ruskog predsjednika provocirali gostujuće fudbalere.

Nikome iz ukrajinskog tima nije bilo prijatno zbog toga jer njihova zemlja već mjesecima ratuje sa Rusijom, ali nisu baš ni fudbaleri Dinama bili naivni u ovoj situaciji. Jedna od teorija je da su Fenerovi navijači skandirali Putinu zbog provokacije koja se dogodila na terenu - a šta je stvarno bilo utvrdiće UEFA!

Možda će vas zanimati

Evropska kuća fudbala pokrenula je disciplinski postupak protiv navijača turskog velikana i narednih dana će sakupljati informacije o svemu što se desilo na stadionu u Istanbulu. Nakon tog postupka znaćemo da li će Fenerbahče biti kažnjen zbog ponašanja svojih navijača i kakvu kaznu turski klub može da očekuje.

Ovako je "provocirao" Bujalski:

Podsjećamo, oni će i pored poraza nastaviti evropske kvalifikacije pošto se sada sele u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Tamo će za rivala imati Slovačko, a ne bi bilo nikakvo iznenađenje da meč na domaćem terenu odigraju bez prisustva publike. Naravno, kazna bi mogla da bude i drastičnija, pa da stadion Šukru Saračoglu bude zaključan na nekoliko mečeva.

U međuvremenu, rumunski trener Mirčea Lučesku odbio je da odgovara na pitanja turskih novinara u znak protesta zbog onoga što se njegovom timu dogodilo tokom meča. To je bio njegov način borbe još prije nego što je postalo jasno da će UEFA istraživati incident sa stadiona:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC