• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aleks Ferguson se vratio u Mančester junajted: Nakon skoro 10 godina, najveći menadžer opet sjeda u fotelju!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Klub ne želi da se odrekne Aleksa Fergusona, a on je sa zadovoljstvom prihvatio poziv da dođe nazad u Junajted

 Aleks-Ferguson-se-vratio-u-Mancester-junajted Izvor: YouTube/BeanymanSports

Ser Aleks Ferguson (80) se vratio u Mančester junajted! Naravno, on nikad nije ni odlazio iz kluba koji je podigao na svjetski tron, ali sada je u klupske prostorije došao na poziv izvršnog direktor Ričarda Arniolda, koji ga je pozvao da zatraži savjet. Arnold je formirao klupsko tijelo u koje je doveo i legendarnog funkcionera "crvenih đavola" Dejvida Gila, nekadašnjeg kapitena Junajteda Brajana Robsona i aktuelnog direktora Džona Murtoka, da bi se sa njima konsultovao.

"Na taj način, Ferguson će imati veći uticaj na Old Trafordu nego u bilo kom trenutku od svog odlaska sa mjesta menadžera prvog tima, u ljeto 2013. godine", objavio je Dejli Mejl.

Ferguson je pozitivno reagovao na ideju da ponovo ima uticaj u klubu, nakon što je sporadično pozivan i pitan za mišljenja, i to pretežno u vrijeme kada je menadžer bio njegov đak Ole Gunar Solskjer. Škotski stručnjak je apsolutno spreman za tu ulogu, jer se potpuno oporavio od ozbiljnog zdravstvenog problema 2018, kada je morao da bude i podvrgnut zahvatu na mozgu.

Ferguson se već reaktivirao i učestvovao je u razgovorima sa Ronaldom, nakon što je Portugalac sa agentom došao u klub da objasni svima da je riješen da ode. "Saznajemo da je to ipak bio samo kratki razgovor i ćaskanje kada je igrač prišao svom bivšem menadžeru", objavio je engleski portal.

Navedeno je da će upravo Ronaldov "slučaj" biti prvi koji će biti stavljen pred petočlano klupsko tijelo, na početku sezone u kojoj će ekipa igrati pod vođstvom novog menadžera, Holanđanina Erika Ten Haga, koji je došao ovog leta iz Ajaksa.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC