• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pustite nas malo da uživamo" - Stanković na tu temu neće da priča: Zvezda deklasirala Radnik, ali ne iz osvete!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener Crvene zvezde govorio je nakon pobjede (6:0) protiv Radnika i o narednim izazovima.

 Dejan-Stankovic-nakon-pobede-protiv-Radnika Izvor: TV Arenasport screenshot

Crvena zvezda je i na meču protiv Radnika iz Surdulice nastavila dominaciju u Superligi Srbije. Četvrta pobjeda na početku sezone i impresivna gol-razlika 15:1 pokazuju da je Stankovićev tim u fantastičnoj formi, a trener Zvezde zadovoljan je nakon još jednog ubjedljivog trijumfa.

Dejan Stanković komentarisao je meč odmah nakon njegovog završetka, pred kamerama TV Arena sport. Tom prilikom istakao je da je ekipa odlično izgledala u oba dijela meča, a da se ritam postepeno dizao jer će to Zvezdi biti potrebno na narednim susretima!

"Ne, rekao sam da igramo utakmicu kao sve utakmice, bez posebnog motiva zbog toga što nam je Radnik uzimao bodove prethodne sezone. Dobro smo ušli u meč, postigli gol, pa se malo opustili, imali smo vrijeme za relaks. Kontrolisali smo igru u prvom dijelu, imali dvije-tri šanse. U drugom dijelu smo meč stavili pod kontrolu i pojačali ritam. To nam treba za srijedu. Prezadovoljan sam. Sve je ljepši ambijent, iz utakmice u utakmicu. Hvala navijačima, to će nam trebati u srijedu da pišemo istoriju.

Crvenu zvezdu sada čeka evropski meč protiv Pjunika, a tim iz Jermenije u srijedu gostuje u Beogradu. Srpski šampion veliki je favorit u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, nakon ove runde mu ostaje samo jedna prepreka do grupne faze, ali Stanković o tome ne želi još da razmišlja, vrijeme je za nešto drugo.

"Ne bih još o Pjuniku pričao, od sutra ćemo o tome. Pustite nas malo da uživamo", na kraju je uz osmijeh zaključio Dejan Stanković.

Pogledajte detalje sa meča:

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC