• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvat "zaratio" sa pola igrača, kapiten hitno tražio sastanak - niko ne može da ga trpi!

Hrvatski trener Igor Tudor ima prijeku narav i to niko ne može da trpi.

 Igor Tudor svađa sa igračima Marseja Izvor: YouTube/L'ÉQUIPE/Screenshot

Hrvatski trener Igor Tudor važi za vrlo dobrog taktičara, međutim uvijek mu međuljudski odnosi sa igračima prave problem. Tako je bilo u svakom njegovom klubu, a čini se da se vatra nikada nije rasplamsala tako brzo kao što je to trenutno slučaj u Marseju koji je preuzeo prije samo nekoliko sedmica.

Pripreme su bile za zaborav pošto je Marsej izgubio od Noriča, Midlsbroa i Milana, uz remi sa Betisom, a najveći problem za Tudora je što mu je već pola svlačionice okrenulo leđa.

Francuski list L'Ekip prenosi da je Tudor prvo ušao u žestoku raspravu sa Žersonom, koji mu je odbrusio na treningu poslije kritike da ne trči dovoljno, dok je istog dana iz tima izbačen i Žordan Amavi, dok se u raspravu uključio i Džengiz Under. A to je samo ono što su mediji saznali, pitanje je samo koliko igrača je nezadovoljno radom Hrvata na "Velodromu" i jedva čekaju da mu vide leđa.

U međuvremenu je klub napustio i Mauro Kamoranezi, bivši Tudorov saigrač iz Juventusa, koji je samo dve nedelje bio njegov pomoćnik, pa ga je već zamenio Hari Vukas.

U međuvremenu je Dmitri Paje zatražio sastanak sa prvim čovjekom kluba Pablom Longorijom koji je lično doveo Igora Tudora. Pratio je njegov rad u Italiji (Verona, Udineze...) i vjerovao je da u njemu "čuči" sjajan trener koji će naslijediti Horhea Sampaolija, Argentinca koji je obezbijedio Ligu šampiona i nije dobio prava pojačanja i zato je otišao.

Sve u svemu djeluje da se Tudor neće dugo zadržati na jugu Francuske pošto mu sve više ljudi u Marseju ne vjeruje, a to je još jedna potvrda toga da nije dovoljno biti samo dobar poznavalac fudbala da biste bili trener.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC