• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović opet poredio m:tel Premijer ligu BiH i Superligu Srbije: Neću da pričam da me "partizanovci" ne kritikuju!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener Borca Nenad Lalatović ponovo nije krio zadovoljstvo što u m:tel Premijer ligi Bosne i Hercegovine nema izrazitih favorita i što svako-svakog može da pobijedi.

 Nenad Lalatović opet poredio PL BiH i Superligu Srbije: Neću da pričam zbog partizanovaca Izvor: FK Borac/Nikola Kulaga

U najavi utakmice protiv Igmana iz Konjica u okviru četvrtog kola m:tel Premijer lige BiH, Lalatović je govorio o teškim uslovima koji očekuju obje ekipe u subotu od 17 časova, ali i naglasio da crveno-plavi moraju da stignu do nove pobjede.

"Uvijek je dobro kad se pobjeđuje. Na početnu sezone nismo imali sportsku sreću, vjerovatno je nismo ni zaslužili, kao da smo sami sebe pobijeđivali. Ali vjerujem da ćemo izići iz krize i da ćemo igrati sve bolje i bolje. Bilo bi jako dobro da dobijemo sutrašnju utakmicu jer je atmosfera poslije prvog trijumfa (nad Posušjem) bila mnogo bolja u klubu, a poslije druge bi sigurno bila izvanredna. Neće nam biti lako, po teškom vremenu, protiv jakog tima koji neće imati šta da izgubi. Osim toga, mi smo gosti, oni su gosti u Novom Gradu i tim koji se bude bolje adaptirao će pobijediti. Imaju i oni kvalitet, nikog ne smijem da potcijenim u ligi jer ovo je nevjerovatno.Često sam komentarisao u Srbiji, šta je to u BiH, svako svakog pobjeđuje i stalno se mijenja šampion. To je izvanredno, svako može da osvoji titulu, što tamo kod mene (Srbija) nije baš slučaj", rekao je Lalatović.

Jedan od banjalučkih novinara, očigledno navijač Crvene zvezde, konstatovao je da tako treba i da ostane s obzirom na dominaciju ekipe Dejana Stankovića u Superligi Srbije.

"Neću ništa da pričam da me 'partizanovci' ne bi opet kritikovali",dodao je Lalatović.

Možda će vas zanimati

Komentari 4

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Marko

Srbija ni nema klasičnu ligu. Ima neku smor zvezda i partizan ligu koja nikoga ne zanima. Borac je najveći srpski klub a Lalat mora više zapeti, raditi da Velikan proigra

Lalala

Ovoga mi krsta cekamo kad ces reci za koga da glasamo valjda si zato i dosao...

goran jelin

Osnovna razlika izmedju Premijer lige BiH i Superlige Srbije je sto je liga BiH mnogo regularnija... Lalatovic je najbolji svedok toga jer je svojevremeno na utakmici u Nisu rekao "ovoga mi krsta, otkricu sve namestene utakmice"... Pa, evo, cekamo da otkrije... A, njegovi kompleksi i frustracije Partizanom, neka ne unosi u BiH...

Jaaa

A koga si to ti pobijedio, 4 boda

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC