• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mančester junajted odustao od Arnautovića zbog rasizma!?

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Marko Arnautovć neće potpisati za Mančester junajted, poznati su i razlozi...

 Mančester junajted odustao od Arnautovića zbog rasizma Izvor: Profimedia

Marko Arnautović neće preći u Mančester junajted. Iz Engleske stigla je potvrda da je klub odustao od transfera i da je jedan od razloga to što su se navijači žalili.

Zbog toga se klub sa "Old Traforda" okreće drugim rješenjima, Adrijen Rabio je navodno sve bliži, dok je opcija i Sergej Milinković-Savić. Dok se to čeka otkriveni su neki novi detalji, izgleda da je jedan mejl koštao transfer Arnautovića.

"Poslala sam mejl direktoru Ričardu Arnoldu, želim da znam zašto Mančester pokušava da potpiše ugovor sa rasistom. Pozivam sve da učine isto", napisala je jedna od navijačica Junajteda i izgleda da je ona pokrenula haos.

Naime, pristalice kluba podsjetile su na dva sporna slučaja Arnautovića. Jedna sa utakmice protiv Sjeverne Makedonije sa Evropskog prvenstva, tada mu je David Alaba zbog psovki bukvalno "zapušio usta" dok je slavio gol. Tada je optužen za rasizam, pa se oglašavao na društvenim mrežama.

Prvi slučaj dogodio se dok je igrao za Tvente 2009. godine. Tada se spekulisalo da je ušao u sukob sa Ibrahimom Kargbom, fudbalerom iz Sijera Leonea. Vezni fudbaler tvrdio je da je Marko odbio da mu pruži ruku poslije meča i da ga je vrijeđao na rasnoj osnovi. Savez je pokrenuo postupak koji je brzo zatvoren.

Izgleda da će Marko i naredne sezone nositi dres Bolonje i zajedno sa Sinišom Mihajlovićem pokušaće da pomognu ekipi da ostvari što bolji uspjeh.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC