• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda obezbijedila najvažniji potpis - Strahinja Eraković ostaje: Crveno-bijeli odbili milione

Autor Haris Krhalić

Talentovani štoper Strahinja Eraković ostaje u Beogradu još četiri sezone!

 Strahinja Eraković produžio ugovor sa Zvezdom Izvor: MN PRESS

Veoma važan potpis u Crvenoj zvezdi! Iako se ovog ljeta najviše pričalo o njegovoj prodaji, Strahinja Eraković je produžio ugovor sa srpskim šampionom. Talentovani štoper po novom ugovoru ostaje na stadionu "Rajko Mitić" do 2026. godine, što pokazuje da je u dugoročnim planovima kluba!

Momak koji je prethodne sezone uspio da se ustali u startnoj postavi i mnogo nauči uz Aleksandra Dragovića, pa je u međuvremenu Eraković postao i seniorski reprezentativac Srbije. Naredne jeseni mogao bi da se nađe na spisku selektora Stojkovića za Mundijal u Kataru, pa Zvezda nije željela da ga ispusti prije nastupa na najvećoj fudbalskoj smotri! 

Nakon potpisivanja ugovora na još četiri godine, Eraković se obratio navijačima Crvene zvezde. "Presrećan sam što produžavam ugovor. Nadam se da će ova sezona biti još bolja i da ćemo ući u Ligu šampiona jer nam je tu mjesto. Očekujem osvajanje 'duple krune' i da ja igram sve bolje", rekao je mladi fudbaler.

Pogledajte neke od detalja iz Strahinjine karijere u Zvezdi:

Fudbaler koji je od malih nogu u crveno-bijelom dresu istakao je i šta mu je cilj u narednim godinama. Na "Marakanu" stigao je kao dječak davne 2009. godine, već ovog ljeta može da ostvari sve što je tada sanjao! "Uzeo sam duplu krunu, debitovao sam za A reprezentaciju... Ostaje mi još da sa Zvezdom igram Ligu šampiona i onda sam ispunio svaki san koji sam sanjao kao dječak", istakao je Eraković.

Podsjećamo, ovog ljeta se već spekulisalo o velikom odlasku Erakovića iz Zvezde. Za njega je bio zainteresovan Zenit, dok se pominjalo i da je odbijena višemilionska ponuda Krasnodaru. Takođe, stizala su interesovanja i sa zapada Evrope, ali je sada jasno da mladi štoper - koji može da igra na obe bekovske pozicije - ostaje u Beogradu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC