• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šibali su nas bočni vjetrovi! Prva izjava Stolice poslije otkaza u Partizanu: "Pričali su da sam kamikaza..."

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Ilija Stolica imao je emotivno obraćanje poslije otkaza u Partizanu.

 Ilija Stolica nakon otkaza u Partizanu - šibali nas bočni vjetrovi Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Ilija Stolica više nije trener Partizana. Na njegovo mjesto došao je Gordan Petrić, a način na koji je smenjen mu je zasmetao, pošto je klub samo objavio ime novog trenera.

Posle svega što se dogodilo srpski stručnjak odlučio je da se oglasi i da se oprosti od kluba i navijača. Imao je emotivno obraćanje.

"Dragi Partizanovci, osjećam potrebu da vam se obratim i oprostim od vas i voljenog kluba kao čovek čistog obraza. To je prava suština ljudskog bića. Kada sam dolazio na klupu Partizana bio sam uzbuđen, jer sam postao trener kluba za koji navijam od malih nogu", počeo je obraćanje Stolica u izjavi dostavljenoj medijima.

Želje, ciljevi i planovi bili su jedno. Na terenu stvari nisu išle onako kako je očekivao, prije svega u rezultatskom smislu. Ispadanje iz Lige Evrope i meč sa timom sa Kipra bio je poslednji na klupi crno-bijelih.

"Imao sam velike snove, želio sam najviše, da sa klubom bilježim pobjede i da donesem navijačima osmijeh na lice. Znao sam da je momenat težak, možda i najteži u istoriji, ali me entuzijazam nije napuštao. Pričali su mi mnogi da sam kamikaza i da ću brzo da izgorim, nisam im vjerovao. Slušao sam svoje srce."

Nije ulazio u dublju analizu problema i loših rezultata kluba. Naglasio je još jednom da je imao najbolje namere u Humskoj.

"Nismo uspjeli da ostvarimo ciljeve zbog raznoraznih okolnosti, na moju veliku žalost. Moje namjere bile su časne, radio sam čisto kao suza. Urotilo se mnogo toga protiv nas, šibali su nas i neki bočni vjetrovi. Ostavio bih podrobniju analizu za neku drugu priliku, utisci su još svježi i meni i te kako bolni."

Na kraju je imao poruku za sve u klubu i poželio je sreću novom stručnom štabu na čelu sa Petrićem i pomoćnim trenerom Albertom Nađom.

"Mom Partizanu želim sve najljepše, kao i uvijek. Nadam se da će se stvari u kratkom roku pokrenuti. Igračima, zaposlenima, mom nasljedniku, svima želim svako dobro", zaključio je Stolica.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC