• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pobićemo ti i ženu i djecu, imbecilu"! Fudbaler dobio prijetnje smrću poslije meča sa Liverpulom!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Defanzivac Kristal Palasa pokazao poruke koje dobija na društvenim mrežama od navijača...

 Joakim Anderesen prijetnje smrću poslije meča Liverpul - Kristal Palas Izvor: Profimedia

Liverpul je protiv Kristal Palasa osvojio samo bod, a zbog toga meča defanzivcu gostujućeg tima prijete smrću. Navijači su bijesni na Joakima Andersena koji je isprovocirao napadača "crvenih."

Tokom cijelog meča je Andersen postepeno iritirao Darvina Nunjeza, svjestan da je urugvajski napadač novajlija u Premijer ligi. Bilo je guranja, dobacivanja, sve do 57. minuta kada se Nunjez unio protivniku u lice, udario ga, Andersen je pao. Sudija Pol Tirni je odmah izvadio crveni karton, uz žuti za Andersena zbog provokacija. Sada se Joakim našao na udaru navijača na društvenim mrežama i to je objavio javno.

"Dobio sam oko 300-400 ovakvih poruka poslije meča. Razumijem da navijate za svoj tim, ali morate da pokažete poštovanje i da prestanete da se ponašate ovako na društvenim mrežama", napisao je Andersen i onda otkrio šta su mu sve pisali.

Ovo su samo neke od poruka koje je dobio od navijača Liverpula: "Je*i se, ubiću te i tebe i tvoju porodicu. Vidimo se sutra, umrijećeš". "Vičeš, guraš i provociraš nekoga, a onda padaš na zemlju kao patetična devojčica. Praviš se da si jak, a onda se prevrćeš na zemlji kao mali pacov". "Nadam se da će te i ti i tvoja porodica živjeti u mukama i bolovima", "Zaslužuješ da ti vilica bude slomljena, "Nadam se da će neko da ti polomi mnogu i da ćeš završiti sezonu"...

Izvor: Twitter/ESPNFC

Danski reprezentativac objavio je još nekoliko sličnih poruka na društvenim mrežama i ostavio je mnoge u šoku zbog ponašanja određenog broja navijača. "Nadam se da će Instagram i ljudi iz Premijer lige da urade nešto po ovom pitanju", napisao je Andersen.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC