• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Legendarni fudbaler zaplakao u sudnici, porota vidjela suze!

Autor Dragan Šutvić

Velšanin Rajan Gigs koji je godinama bio krilo Mančester junajteda, a kasnije i trener tog tima, sada mora da objašnjava svoje postupke u vezi sa Kejt Grevil.

 rajan gigs zaplakao u sudnici  Izvor: FoNet/AP

Legendarni fudbaler Mančester junajteda Rajan Gigs plakao je tokom jučerašnjeg saslušanja, na sudskom postupku koji se protiv njega vodi zbog nasilja u porodici. Velšanin je optužen za fizički napad na svoju djevojku i njenu sestru, ali i za psihičku torturu prema bivšoj djevojci, koju je čak i ucjenjivao njenim provokativnim fotografijama.

Kejt Grevil tvrdi da je nekadašnji fudbaler jednom prilikom tokom posjete Londonu golu izbacio iz hotelske sobe u kojoj su bili smješteni, dok je drugom prilikom fizički nasrnuo na nju i njenu sestru. Zbog svega toga Kejt se plašila da napusti nekadašnje krilo Mančester junajteda.

Možda će vas zanimati

O tome da li je Rajan Gigs kriv odlučivaće sud, a on već na samom početku pričao o svom traumatičnom iskustvu. Velšanin je zaplakao u sudnici, a otkriveno je da su suze tu zbog najteže noći njegovog života! Nekada jedan od najboljih fudbalera Premijer lige pustio je suzu kada mu je postavljeno pitanje da se prisjeti dana kad je uhapšen jer je svoju tadašnju djevojku udario glavom.

Početkom novembra 2020. godine Gigs je uhapšen zbog napada na djevojku, a između 22:00 i 23:00 prebačen je u policijsku stanicu Pendlton u Salfordu. Tu noć proveo je iza rešetaka, a svom advokatu je tokom saslušanja rekao da je to "najgore iskustvo koje je imao u životu".

Uslijedile su suze, pa je Rajanu bilo potrebno nekoliko sekundi da nastavi sa odgovaranjem na pitanja. Porota je gledala kako plače u sudnici, a ostaje da se vidi da li bi ovaj detalj mogao da utiče na ishod suđenja. Što se tiče fizičkog napada na Kejt Grevil, Gigs je demantovao da je svoju bivšu djevojku udario glavom nakon što joj je obje ruke stavio na ramena. Po njegovoj verziji priče, njih dvoje su se sudarili glavama tokom rasprave u kuhinji.

Rajan Gigs je izjavio da nije kriv ni po ostalim tačkama optužnice.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC