• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodina „Legija stranaca“ na vrhu tabele: Nisam se baš nadao ovakvom startu, ali kad igraš borbeno...

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Na borbenost i znanje uvijek dođe rezultat, potvrdili smo da smo kandidat za ulazak u PLBIH", rekao je Darko, Vojvodić, trener Slobode Novi Grad nakon pobjede u derbiju protiv Krupe.

 Darko Vojvodić Izvor: Promo/FK Sloboda Novi Grad

Sloboda Novi Grad novi je lider Prve lige RS.

Ekipa Darka Vojvodića golom Adija Alića savladala je Krupu u gostima 1:0 i preuzela od nje lidersku poziciju na tabeli.

Možda će vas zanimati

 "Bila je ovo jedna zaista nogu da kažem 'premijerligaška utakmica' dvije sjajne ekipe. Jako intenzivna, jako tvrda, čvrsta utakmica. Zaista sam uživao svih 90 minuta. Potpuno smo zasluženo pobijedili, mada i da je bilo neriješeno i da je Krupa pobijedila ne bi bilo nezasluženo. Odigrali smo zaista vrhunsku utakmicu, i mi i Krupa", rekao je Vojvodić u izjavi za MONDO nakon utakmice.

Nakon petog nepotpunog kola Sloboda Novi Grad je na čelnoj poziciji Prve lige RS.

"Znate moj način rada, on ja malo specifičan i iz igrača izvlači maksimum. Moji igrači su borbeni, a kada ste borbeni, kad date sve od sebe nije problem da dođe bilo kakav rezultat. Ali na borbenost, na znanje, uvijek dođe dobar rezultat. Nisam se nadao ovakvom startu, ali sam se svakako nadao da ćemo biti kandidati za ulazak u Premijer ligu BIH, što smo na kraju krajeva u ovih prvih pet utakmica i potvrdili", istakao je Vojvodić.

Nekadašnji trener banjalučkog Borca u Slobodi ima pravu malu „legiju stranaca“ s obzirom da u ekipi ima nekoliko Argentinaca, Brazilaca, Rusa...

"Radi se o odličnim igračima, sjajnim profesionalcima i oni su zaista se uklopili među nas. Kruz je već sarađivao sa mnom u Olimpiku, Abrego je bio tu ranije, došao je još jedan Argentinac Huan Fontemaki, koji je vrhunski profesionalac. Imamo još jednog Brazilca i jednog Rusa, nadam se da će imati pravo nastupa u narednom kolu. To je jedna onako 'mini Evropa' ili 'svijet u malom'. Može i taj naziv 'Legija stranaca', volim taj naziv", zaključio je Vojvodić.

U narednom kolu njegova ekipa ća na svom stadionu Mlakve ugostiti Laktaše i imati priliku da „ovjeri“ lidersku poziciju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC