• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bura u Italiji - trener Napolija krenuo na navijača! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Trener Napolija nije mogao da sluša više uvrede koje mu je tokom čitavog meča upućivao jedan nervozni navijač Fiorentine.

 navijač fiorentine vrijeđao spaletija  Izvor: Twitter/90ordnasselA/Screenshot

Fiorentina i Napoli odigrali su ne tako zanimljivu utakmicu prethodne večeri na "Artemio Frankiju" koja je završena bez golova, međutim uzbuđenja nije manjkalo "oko terena".

Trener kluba iz Napulja Lučano Spaleti ušao je u sukob sa jednim navijačem Fiorentine koji ga je vrijeđao čitavu utakmicu sa tribina, dok je stajao iza njegove klupe, a temperamentni stručnjak nije to više mogao da trpi i odlučio je da se obračuna s njim "jedan na jedan".

Spaleti se popeo do ograde na tribinama gdje se verbalno sukobio sa pomenutim navijačem, prijetio mu prstom, a dok su redari nevoljno posmatrali njihovu raspravu - Spaleti je čak dobio i po glavi.

Navijač je krenuo rukom da udari trenera Napolija, i uspio je blago da ga zakači prstima, dok je za to vrijeme neko od navijača bacio i plastičnu flašu u pravcu Spaletija - i pogodio ga. Došli su i igrači Napolija kako bi smirili svog "šefa", a sve se na kraju završilo bez ozbiljnijeg sukoba.

Pogledajte!


"Moramo da pričamo o bezobrazluku navijača Fiorentine iza klupe. Ima nekih navijača koji vrijeđaju od početka do kraja utakmice. Pored njih sjede i djeca i ne smijem da ponovim sada šta su sve izgovorili, to je nevjerovatno... Ne možete da vrijeđate moju majku od 90 godina, pustite je na miru", rekao je bijesni Spaleti nakon utakmice.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC