• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maradona se "ukazao" u Dandiju! Montaža ili slučajnost, ovaj prizor je šokirao sve! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Dok trener Dandija daje izjavu, iza njega nevjerovatan prizor.

 VIDEO Dandi junajted trener daje izjavu, Maradona trčkara iza Izvor: Twitter/Printscreen/

Dijego Armando Maradona je legenda svjetskog fudbala koju pamte u svim zemljama gdje je igrao, na svim terenima na koje je kročio.

Ništa drugačije nije ni u Škotskoj, gdje je Maradona postigao svoj prvenac u dresu reprezentacije 1979. godine u pobjedi 3:1 nad tamošnjom selekcijom.

Možda upravo zbog toga sve je šokirao video koji se pojavio na društvenim mrežama, na kojem se slavni Argentinac "ukazao" iza trenera Dandi junajteda dok je davao izjavu.

Na njemu se vidi TV izjava trenera Lijama Foksa na treningu Dandi junajteda, a u jednom trenutku iza njega na travnjaku se pojavljuje osoba koja neodoljivo podsjeća na legendarnog Argentinca koji nas je napustio u novembru 2020. godine.

Bez obzira da li je riječ o montaži ili neko zaista liči na „El Pibea“ video koji se pojavio na društvenim mrežama izazvao je brojne reakcije.

Da stvar bude zanimljivija, čelnici Dandi junajteda prije više od dvije decenije namjeravali su da dovedu Maradonu i čak pregovarali sa njim.

Naime 2000. godine u škotski klub stigao je argentinski fudbaler Klaudio Kaniđa, a ljudi iz Dandija htjeli su da to iskoriste i privole Maradonu da odigra bar jedan meč za njih.

Plan je bio da se u februaru ili martu 2001. godine odigra revijalni meč između Dandi junajteda i Napolija, kluba sa kojim je Maradona osvojio "skudeto", a Škoti su za navodno bili spremni da Argentincu plate 250.000 funti za taj meč, što bi im se vratilo od TV prava i sponzorstva.

"Povodom spekulacija koje su se pojavile u medijima Dandi junajted može da potvrdi da smo u komunikaciji sa Dijegom Maradonom i želja njegovih zastupnika i našeg kluba je da Maradona odigra jednu prijateljsku utakmicu. Nadamo se da ćemo moći uskoro da saopštimo datum, mjesto i vrijeme, a sve je izglednije da bi se meč sa Maradonom mogao igrati na Dens Parku", bilo je saopštenje koje je svojevremeno izdao škotski klub.
Do tog meča ipak nije došlo, a navodno jedan od presudnih faktora bio je i skandal sa poreskim dugom Maradone u Italiji.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC