• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

E, zbog ovog je Barsa dovela Levandovskog! Rizikovali ozbiljne dugove, ali Poljak vrijedi svaku paru

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Robert Levandovski je nezaustavljiv i u dresu Barselone.

 Barselona-pobedila-Sevilju-3-0. Izvor: Profimedia

Jurila je Barselona potpis Roberta Levandovskog ovog ljeta makar to značilo i finansijske probleme za Katalonce, ali kada vidimo kako Poljak igra - vrijedilo je rizika. Postigao je već pet golova za Barselonu i moć demonstrirao i na gostovanju protiv Sevilje, jednom od najizazovnijih u Španiji.

Barselona je na "Pichuanu" slavila ubjedljivo - čak 3:0 (2:0) - dok je upravo Levandovski bio najbolji akter utakmice, iako to podatak da je postigao jedan gol i ne govori u prvi mah. Ipak, to koliko se čitava Sevilja plašila duela sa Poljakom, koji je konstantno pravio dar-mar kada bi lopta krenula ka njemu, najbolje govori koliko je Levandovski opasan, pa čak iako mu se spočitava da je ušao u 35. godinu...

Rafinja je doveo Barsu u vođstvo u 21. minutu nakon velike gužve u kaznenom prostoru, da bi Levandovski duplirao vođstvo u 36. na pas Kundea, doskorašnjeg igrača Sevilje.

Interesantno, Kunde je asistirao i za treći gol Barselone i to još jednom štoperu - Eriku Garsiji - koji je u 50. minutu postavio konačan rezultat. Nakon toga je Ćavi počeo da "miješa" sastav tako da je u igru slao Roberta, Toresa, De Jonga, Albu i Fatija, dok se rezultat u ovoj borbenoj utakmici, u kojoj je bilo sedam žutih kartona, nije mijenjao.

Barselona ostaje na drugom mjestu na tabeli La Lige, sa samo dva boda manje od lidera Real Madrida koji je danas golovima Vinisijusa i Rodriga "tukao" Betis (2:1).

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC