• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Levandovski opljačkan! Lopov ga pokrao, pa zakopao plijen: As Barselone spustio prozor kola, a pljačkaš odmah pojurio!

Autor Haris Krhalić

Dramatična situacija za novog asa Barselone - opljačkan je poslije treninga i otet mu je skupocjeni sat.

 Opljačkan Robert Levandovski Izvor: Profimedia

Novi napadač Barselone Robert Levandovski (33) doživeo je neprijatnost u Španiji, gde se doselio ovog ljeta iz Minhena u transferu koji je pratio cijeli svijet. On je ispred stadiona Barse za trening zastao da se slika sa navijačima, a onda su mu pljačkaši oteli skupocjeni sat. Košta 70.000 evra!

Poljak je navodno pokušao da ih stigne, "Mundo Deportivo" tvrdi da je Poljak želio da odmah vrati svoj sat, ali nije uspio. "Prema prvim izjavama svjedoka, lopov je otvorio vrata automobila Roberta Levandovskog sa namjerom da mu ukrade mobilni i da pobjegne. Ipak, poslije se od policijskih izvora saznalo da je pljačka izvedena tako što je Levandovski spustio prozor automobila da bi potpisao autogram za tri osobe, dok je četvrta provalila i otela sat", objavio je taj list.

Španski novinari otkrili su da je priča ipak imala srećan kraj za fudbalera, jer je policija uspjela da zaustavi lopova, koji je navodno pretrčao autoput. Nakon što je lopov priznao krađu, oduzet mu je sat koji je zakopao u jedan voćnjak u blizini Barseloninog sportskog centra. U pitanju je luksuzna marka sata, Patek Filip.

Samo nekoliko minuta poslije incidenta pripadnici policije došli su u sportski kompleks i tamo su ostali dok nisu ispitali šta se dogodilo. Ne tako davno, nedaleko od mjesta pljačke je fudbaler Barselone Frenki De Jong bio izložen uvredama, pa je sigurno da će Barselona pojačati obezbjeđenje i na prostoru ispred ulaza u svoj kompleks.

Levandovski je prije desetak dana debitovao za Barselonu i izazvao euforiju na stadionu Nou Kamp, a ovu ružnu scenu će sigurno što prije željeti da zaboravi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC