• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Probudila sam se i shvatila da me siluje!" Fudbaler napastvovao djevojku (19) dok je spavala poslije žurke!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Skandalozne informacije stižu o igraču Mančester sitija...

 Fudbaler Mančester sitija optužen da je silovao djevojku Izvor: Profimedia

Benžaman Mendi optužen je za osam silovanja! Fudbaleru Mančester sitija trenutno se sudi zbog napastvovanja žena, navodno je imao i sobu za silovanje! Stižu nove informacije o njemu i svemu što je radio, sada se oglasila još jedan djevojka (19). Ona tvrdi da se probudila i vidjela Mendija na sebi...

Nije imala snage da dođe na sud i da se suoči sa Mendijem, već je putem video snimka svjedočila o užasu koji je preživjela. Ova djevojka je jedna od tri koje su za sada javno ispričale o tome. Za to vrijeme Benžaman negira optužbe i tvrdi da sve one lažu.

Djevojka je ispričala da je bila na žurki u Mendijevoj vili vrijednoj 4,8 miliona dolara. To se dogodilo između 23. i 24 jula prošle godine.

"Sjećam se da sam se probudila poslije žurke i da je on bio na meni", ispričala je djevojka na sudu. Objasnila je da je bila u pijanom stanju, jer je pila šampanjac, tekilu i vino. Prema njenom opisu dešavanja, jedan njegov prijatelj joj je pomogao da dođe do sobe i tamo se presvukla, skinula je bikini i obukla drugačiji donji veš.

Pamti da je poslije toga zaspala u jednoj od soba i da je u tom momentu bila sama. Potom je oko četiri ujutru osjetila da je neko pored nje.

"Spavala sam na strani i on je bio iza mene u tom momentu. Sjećam se da sam mu rekla da ne želim to i da sam trenutno u menstrualnom ciklusu. Tada je prestao i dodao mi je peškir", prepričala je djevojka.

Uslijedilo je pitanje policajca da li je imao bilo kakav razlog da vjeruje da je ona to željela.

"Ne, ni u jednom trenutku mu nisam dala povod za to, nisam ga čak ni poznavala prije te žurke. Onda mi se javila drugarica i rekla mi je da ju je silovao, ali joj tada ništa nisam rekla", otkrila je djevojka u svjedočenju.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC