• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ostavio ženu, smuvao mlađu, a kad su igrači čuli... Poznato kako je Tuhel izgubio svlačionicu u Čelsiju i dobio otkaz

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Tomas Tuhel je izgubio povjerenje svlačionice zbog privatnih problema.

 Tuhel izgubio svlačionicu zbog privatnih stvari Izvor: Profimedia

Smjena njemačkog trenera Tomasa Tuhela podigla je mnogo prašine u javnosti, pa se i dalje spekuliše o "pravim razlozima" zbog kojih više nije trener Čelsija, kluba kome je 2021. godine donio pehar Lige šampiona. Najviše se priča o svađi sa novim vlasnikom Todom Bolijem, kome je poručio da ne želi da mu dovede Kristijana Ronalda, dok se u britanskim medijima sve više spekuliše i da nije bio u dobrim odnosima sa mnogim igračima.

Nezvanično, razlog zbog kog su "zaratili" su nove uloge za mnoge od njih i raspodjela minutaže, ali izgleda da nisu bili po sredi samo fudbalski razlozi, ima i onih privatne prirode...

Britanski list "Independent" prenosi da se njegov odnos sa igračima srušio zbog Tuhelovih privatnih problema. Nijemac se razveo u aprilu od supruge Sisi poslije 13 godina, a potom je u javnosti "procurilo" da je to zbog znatno mlađe Natali Maks, sa kojom je ljetos viđen na ljetovanju, pa su zbog toga igrači izgubili povjerenje u njega.

Počeli su da pričaju o njemu i smiju mu se iza leđa zbog mlađe djevojke, pa je tako Tuhel izgubio autoritet u svlačionici, pošto je sada u fokusu bio njegov privatan život - koji nisu više mogli da odvoje od profesionalnog.

To se odrazilo na pripreme u SAD koje su bile katastrofalne, pošto je Čelsi veći dio vremena proveo u PR službi zbog novog američkog vlasnika, a rezultati se nisu popravili ni početkom nove sezone u kojoj su "plavci" zabilježili tri poraza uprkos investicijama od 280 miliona evra.

Zbog nepovjerenja u mogućnost preokreta Tuhel je dobio otkaz, a najvjerovatnije će već danas za njegovog nasljednika biti imenovan Grejem Poter iz Brajtona, kome Tod Boli želi da povjeri projekat Čelsi na duži period.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC