• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hit - Leo slikao sina, a on lijepi srpskog golmana: Mesijevi klinci poludjeli za sličicama, počeli su sa "orlovima"!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Sin Lionela Mesija lijepio je u album golmana srpske reprezentacije kada ga je otac fotografisao i okačio na društvene mreže.

 Sinovi Lionela Mesija skupljaju sličice Izvor: Profimedia/Instagram/leomessi/printscreen

Najbolji svjetski fudbaleri takmičiće se u Kataru na Mundijalu, a fudbalski fanovi širom svijeta već su krenuli u opsesivno sakupljanje Panini sličica posvećenih Svjetskom prvenstvu. Naravno, ima i onih koji spadaju u obje grupe. Jedan od njih je Lionel Mesi, koji je na društvenim mrežama pokazao da se i u njegovoj porodici lijepe sličice.

Na Instagram storiju slavnog Argentinca vidi se njegov sin koji lijepi sličice u album, a zanimljivo je da je stranica okrenuta baš na tim Srbije! Iako ne vidi koju sličicu drži u rukama sin Lionela Mesija, po poziciji na koju pokušava da je zalijepi možemo pretpostaviti da je u pitanju Vanja Milinković-Savić, golman Torina i srpskog nacionalnog tima.

Na stolu su razbacane još neke sličice koje čekaju na red da budu zalijepljene u albumu, a sigurni smo da će Mateo, Tijago i Ćiro uspjeti da sakupe kompletan album prije nego što tata krene na Mundijal. Vjerovatno će se među sličicama naći i neki od njihovih ljubimaca, pošto je poznato da sva trojica sinova obožavaju fudbal i česti su gosti na mečevima koje igra jedan od najboljih u istoriji ovog sporta.

Recimo, oni će u albumu sigurno prepoznati Nejmara i Suareza - tatine saigrače i dobre prijatelje, ali i ostale fudbalere sa kojima je Mesi dijelio svlačionicu u Barseloni, reprezentaciji Argentine ili sada u Pari Sen Žermenu. Među njima nema srpskih fudbalera, ali vidimo da su dječaci počeli da sakupljaju i srpske reprezentativce. Pa, možda ih sretnu tamo negdje u završnici Mundijala.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC