• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda bi da ga se riješi, on kupio BMW koji košta 76.000€

Autor Haris Krhalić

Prošla su 633 dana otkad je Srđan Spiridonović poslednji put zaigrao za Crvenu zvezdu u zvaničnoj utakmici.

 Srđan Spiridonović kupio novi automobil Izvor: Instagram/screenshot/srdjan_spiridonovic

Mnogi su već i zaboravili da za Crvenu zvezdu i dalje zvanično igra Srđan Spiridonović. Pokušavali su crveno-bijeli tokom čitavog ljeta da se riješe momka rođenog u Beču i pronađu mu novi klub, ali u tome nisu uspjeli, pa je Spiridonović ostao igrač šampiona Srbije.

Popularni "Spidi", kako glasi njegov nadimak, već odavno nije bio u planovima kod Dejana Stankovića, dva puta je odlazio na pozajmicu, a sada je dospio u centar pažnje zbog svoje objave o kupovini skupocjenog automobila, marke "BMW".

Spiridonović je solidno počeo u dresu Zvezde 2020. godine, ali je brzo pao u zaborav i ostao daleko od startne postave ekipe. Bio je pozajmljivan u međuvremenu i turskom Genčlerbirligiju i grčkom Atromitosu, ali ti klubovi nisu željeli da ga otkupe.

Sada je Spiridonović dospio u centar pažnje nakon što je na svom Instagram profilu objavio snimak na kom se vidi da je "pazario" najnoviji "BMW M4 Coupe", koji košta oko 76.000 evra. Zanimljivo je i da krilni fudbaler Zvezde naručio i posebne tablice na kojima piše "Spiri 7".

Spiridonović, koji je posljednji meč za Zvezdu odigrao 18. decembra 2020. godine, u međuvremenu se pohvalio i jednom fotografijom sa ulica kojoj je označio Beograd i Srbiju, uz poruku "Vidimo se uskoro". Njemu ugovor sa Crvenom zvezdom ističe na ljeto 2023. godine i teško je videti da će crveno-bijeli u bilo kom scenariju ozbiljnije računati na njega.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC