• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pešić vratio Zvezdu na vrh tabele! Kraj čudesne serije domaćih!

Autor Haris Krhalić

Crvena zvezda pobijedila Novi Pazar u gostima, 2:1!

 Novi Pazar Crvena zvezda Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda pobijedila je Novi Pazar u gostima 2:1 i vratila se na čelo tabele Superlige. Prekinula je svoju seriju od tri meča bez pobjede, a sa druge strane je zaustavila Pazar posle sedam uzastopnih pobjeda.

Domaći su poveli udarcem Stefana Lončara a ivice šesnaesterca u 6. minutu i u meču protiv branioca titule pokazali zašto su ovog leta hit Superlige sa sedam trijumfa u nizu.

Crveno-bijeli su počeli meč bez klasičnog centarfora, iz pritiska na gol domaćih uspjeli da izjednače u 34. minutu golom glavom Milana Rodića na centaršut El-Fardu Bena, a onda je do kraja meča viđen "rovovski" rat. Trener crveno-bijelih Miloš Milojević uveo je obojicu napadača sa klupe - Aleksandra Pešića, pa Kalifu Kulibalija, a srpski centarfor mu je donio pobjedu, udarcem u 88. minutu posle velike gužve u kaznenom prostoru domaćih.

Zvezda je tim golom osvojila tri boda, a u velikoj tenziji na kraju meča domaći su se žalili na rad sudije Miloša Milanovića, koji je u nadoknadi vremena napravio previd kad na polovini gostiju nije dosudio prekršaj zbog očiglednog starta defanzivca Beograđana Nemanje Milunovića na igraču domaćih Nikoli Bogdanovskom.

Uz atmosferu koja je bila na ivici haosa u pojedinim trenucima, derbi na Gradskom stadionu u Novom Pazaru priveden je kraju, uz pobednički pozdrav crveno-bijelih na centru terena. Sa većom energijom sada će se pripremati za meč protiv Trabzona u Ligi Evrope, u četvrtak, jer su za sobom imali tri utakmice bez pobjede (Partizan, TSC i Monako).

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC