• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda ide na noge lideru Superlige! Milojević vjeruje Kataiju i Srnić, govorio i o Erakoviću: "Žrtva" je kad igra beka!

Autor Haris Krhalić

Miloš Milojević govorio je pred meč Crvene zvezde i Novog Pazara.

 Milojević najava utakmice protiv Novog Pazara Izvor: YouTube/FK Crvena zvezda

Crvena zvezda nije uspjela da se "resetuje" protiv Monaka tako da je već tri utakmice bez pobjede, a novi izazov slijedi već u nedjelju od 17 časova na terenu prvoplasiranog tima Superlige. Zvezda gostuje Novom Pazaru, koji je i dalje kažnjen zbog izgreda navijača, tako da neće biti publike, a mladi trener Miloš Milojević podsjeća da je njegova na dobrom putu što se tiče igre - ostaju još "samo" rezultati.

"Za to nam je potreban isti ili bolji odnos, jer idemo na gostovanje ekipi koja je u dobroj formi i na vrhu tabele. Zato, ništa sem dobrog odnosa, bolje igre i veće efikasnosti nam ne preostaje. Oni imaju sjajnu ofanzivnu tranciziju, kompaktni su, poletni po bokovima, imaju odličan prekid. Generalno, tu je dosta dobrih pojedinaca za ovaj nivo takmičenja. Osjećaju se dobro u sistemu koji je posložio i uigrao kolega Gaćinović. Sigurni su, kao što rekoh i uigrani i to je njihova prednost, ali vjerujem u nas, naš kvalitet i ono što radimo", rekao je Milojević i dodao da vjeruje da dobrim odnosom i uz maksimalno zalaganje njegova ekipa može do pobjede u Novom Pazaru.

Što se tiče zdravstvenog biltena, dobra vijest za Zvezdu je da se oporavio Mirko Ivanić, ali je pitanje da li će igrati, dok je Milojević još jednom stao u zaštitu Slavoljuba Srnića koji je napravio penal protiv Monaka i u suzama završio meč.

"Srnić je profesionalac i momak koji je dosta toga dao Zvezdi. Voli klub, htio je najbolje, ali desi se nesmotrenost i nepažnja. Nekad vas protivnik 'upeca' u trenutku manjeg fokusa. Međutim, i on i Katai su profesionalci i ne sumnjam da će izaći jači iz toga", poručio je trener Crvene zvezde.

Što se tiče taktike, Crvena zvezda je protiv Monaka odigrala u sistemu 3-4-3, tako da postoji dilema da li i tako izaći u susret protiv Novog Pazara ili se vratiti na četvoricu u zadnjoj liniji...

"Vidjećemo još kada je riječ o taktici, ali razmišljam o nekim varijantama šta je najbolje. Moramo da zadržimo naš intenzitet i ono što hoćemo da radimo. Konkretno, imamo tri najbolja štopera u ligi, i 'žrtva' je da Eraković igra na desnom beku. Zato moramo da igramo sa tri štopera ili da ih rotiramo, pritom imamo još dva dobra centralna beka u Pankovu i Lekoviću. Bez obzira šta je moja želja što se tiče sistema igre, zadatak je da igramo sa najboljim igračima i da im napravimo sistem u kom se dobro osjećaju. Naravno da postoji mogućnost i da neko od mlađih počne, ali nismo u poziciji da delimo igrače po godinama. Zadatak je da nađemo 11 ili 16 koji su u najboljoj formi, a rezultat je trenutno prioritet. Doduše stalno je akcenat na rezultatu, ali sad najviše. Treba nam ekipa koja je spremna da pobjedi Novi Pazar i donese tri boda u Beograd", rekao je Milojević.

Trener crveno-bijelih dodaje i da je očekivao turbulentan period nakon dolaska na "Marakanu", dodajući da su pred njim najizazovniji dani karijere. Ističe i da nije zadovoljan dosadašnjim rezultatima, ali vjeruje u ono što radi i da će ubrzo pokazati da su dobar tim.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC