• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević otkrio detalje sukoba Zvezdinih Afrikanaca! U svlačionici se grlili, a ovako je trener reagovao!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Miloš Milojević pojasnio sukob Kange i Bukarija na meču protiv Monaka u grupnoj fazi Lige Evrope.

 Milojevic-o-sukobu-Kange-i-Bukarija Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Da nisu bili dovoljno pribrani rezervni igrači Crvene zvezde i pojedini članovi stručnog štaba srpskog šampiona, na meču protiv Monaka dogodio bi se jedan od najčudnijih incidenata u istoriji kluba. Gabonac Gelor Kanga i Osman Bukari iz Gane bili su veoma blizu fizičkog obračuna na poluvremenu, a sve kao reakciju na veliku propuštenu priliku.

Nakon kornera za Monako u samom finišu prvog dijela igre, Zvezda je krenula u kontru preko Kange, a on je idealno uposlio Bukarija. Najbrži fudbaler srpskog tima bio je nezaustavljiv, ali nije najbolje šutirao kada je trebalo da savlada Aleksandra Nibela, pa je šansa otišla u nepovrat. Uslijedila je njihova žučna rasprava, a o tome se oglasio i Miloš Milojević.

"Nisam vidio tu situaciju. Fudbal je igra emocija, sve ključa, previše je testosterona. Ono što znam jeste da su se zagrlili, izvinili jedan drugom, izgladili su tu situaciju. To moraju da kontrolišu, možda sam bio malo oštar prema njima na poluvemenu. Takve stvari ne trpim. Mi smo tim, to se ne rješava na terenu. Ono što ne priliči renomeu jednog kluba ne treba da se radi", rekao je trener Crvene zvezde. Ovako je izgledao sukob:

Pogledajte

00:21
Kanga Bukari
Izvor: Arenasport/printscreen
Izvor: Arenasport/printscreen

Podsjećamo, Crvena zvezda poražena je od Monaka, a događaj u kojem su centralnu ulogu imala dvojica afričkih fudbalera bio je jedan od najzanimljivijih na terenu. Pored toga, meč će se pamtiti i po suzama Slavoljuba Srnića, ali i zvižducima za njega i Aleksandra Kataija prilikom izlaska iz igre.

U narednom kolu grupne faze Lige Evrope Crvena zvezda gostuje Trabzonu, a prije toga je čega gostovanje u Novom Pazaru. Na tom meču pokušaće da se vrati na prvo mjesto Superlige Srbije, pošto lidersku poziciju trenutno zauzima upravo naredni protivnik, sa dva odigrana meča više.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC