• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srnić postao tragičar, pa zaplakao! Zvezdin fudbaler se slomio na klupi, dobio zvižduke Zapada "Marakane"!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Fudbaler Crvene zvezde postao tragičar, pa zaplakao na klupi za rezerve.

 Slavoljub-Srnic-place-protiv-Monaka Izvor: Youtube/Arena Sport TV/printscreen

Crvena zvezda poražena je od Monaka na svom terenu, a tragičar večerašnjeg meča je Slavoljub Srnić. Fudbaler crveno-bijelih napravio je faul za jedanaesterac koji je u 74. minutu realizovao Bril Embolo, a upravo taj detalj odlučio je pobjednika meča u Beogradu. Fudbaleru koji je prošao kompletnu omladinsku školu Zvezde teško je pala greška...

On je samo nekoliko minuta kasnije ustupio mjesto Veljku Nikoliću, a televizijske kamere uhvatile su u kadru njegove suze. Srnić se preselio na klupu za rezerve i tamo zaplakao, nekoliko minuta nakon što je napravio veliku grešku. Pored greške koju je napravio, Srnića su sigurno zaboljeli i sporadični zvižduci sa tribinama, koje je dobio prilikom izlaska sa terena.

Fudbaler kojeg su Dejan Stanković i Vladan Milojević obožavali zbog univerzalnosti i požrtvovanosti odigrao je dobar meč do tog trenutka, a samo jedan trenutak stvorio je od njega tragičara. Publika nije imala razumijevanja za njega, vjerovatno i zbog toga što je Srnić igrao rukom i napravio penal i protiv Makabija iz Haife.

Pogledajte suze Slavoljuba Srnića:

Fudbaler Crvene zvezde uplakan na klupi.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Podsjećamo, Srniću je ovo treći mandat u crveno-bijelom dresu. Zajedno sa bratom Dragoljubom bio je izdanak Zvezdine fudbalske škole, a nakon dijela seniorske karijere u Čukaričkom vratio se na stadion "Rajko Mitić". Uslijedila je inostrana avantura u Španiji, pa novi povratak i oblačenje Zvezdinog dresa. Navijači pamte njegove herojske partije poput one sa Krasnodarom u Beogradu, ali sada je tragičar crveno-bijelih. Ovako je univerzalac Crvene zvezde napravio penal, a taj detalj je kasnije i odlučio pobjednika meča u Beogradu:

Greška Srnića i pogodak Embola.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova buraz

Na zapadu su ionako sve rokani.....bravo Srno buraz....nisi ti kriv ni malo....a i da jesi penal je bio u žaru borbe a za to se ne zviždi....glavu gore.....

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC