• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Crvena-zvezda-Monako-uzivo-prenos-Arenasport
 Crvena-zvezda-Monako-uzivo-prenos-Arenasport

Penal uništio Zvezdino evropsko veče: Srniću pao mrak, a crveno-bijeli pali protiv Monaka - poraz za start grupne faze!

Monako je pobijedio Crvenu zvezdu u Beogradu, na otvaranju grupne faze Lige Evrope.

 Crvena-zvezda-Monako-uzivo-prenos-Arenasport Izvor: Mondo/U. Arsić

Crvena zvezda je poražena od Monaka na početku grupne faze Lige Evrope - jedini gol postigao je Embolo sa bijele tačke.

Švajcarski napadač postigao je pogodak u 74. minutu, kada je Milana Borjana poslao u jednu, a loptu u drugu stranu. Kaznenom udarcu prethodio je faul Srnića nad Golovinom i zbog tog detalja Crvena zvezda večeras nije ostala neporažena.

Istina, imao je i srpski šampion prilika da zatrese mrežu rivala. U prvom dijelu meča najbolju je propustio Osman Bukari koji se zbog toga sukobio sa Gelorom Kangom na poluvremenu, a u nastavku se tresla prečka upravo nakon šuta Gabonca. Dobru priliku imao je i Katai čiju je loptu na samoj liniji zaustavio Nibel, njemački golman koji je imao više posla nego što je očekivao na večerašnjem meču.

U samom finišu susreta navijači su se uplašili da bi Monako mogao i do prilike za dupliranje prednosti, pošto je glavni arbitar pokazao na bijelu tačku nakon starta Dragovića. Tek nakon što je konsultovao VAR tehnologiju, njemački sudija Osmers poništio je svoju odluku.

22:54

KRAJ - 0:1!

Fudbaleri Monaka odnose cijeli plijen iz Beograda. Golom švajcarskog napadača Embola sa bijele tačke Monako je savladao Crvenu zvezdu, a faul za najstrožu kaznu napravio je Slavoljub Srnić. On je nesmotreno oborio Golovina, a crveno-bijeli nakon tog šoka nisu uspjeli da se vrate u meč. 

22:50

89. minut - NEMA PENALA!

Glavni arbitar meča pokazao je na bijelu tačku, a nakon konsultacije sa VAR tehnologijom promijenio je odluku i poništio dosuđeni kazneni udarac.

22:47

87. minut - Dvostruka izmjena!

Umjesto Kataija i Sanoga, finiš meča odigraće Stefan Mitrović i Kalifa Kulibali.

22:46

85. minut - Sve je manje vremena!

Crvena zvezda ima još samo pet minuta i nadoknadu da pokuša da izjednači rezultat na meču u Beogradu. Podsjećamo, Monako vodi golom Embola koji je kazneni udarac pretvorio u pogodak nakon katastrofalne greške Srnića.

22:38

76. minut - IZMJENA!

Veljko Nikolić je na terenu umjesto tragičara Srnića, krivca za napravljeni penal samo nekoliko minuta ranije.

22:33

74. minut - GOOOL, Monako vodi!

Bril Embolo pretvorio je kazneni udarac u gol, pošto je veoma hladnokrvno poslao Borjana u jednu, a loptu u drugu stranu!

22:33

72. minut - Penal za Monako!

NevJerovatna greška Slavoljuba Srnića, koji je napravio penal u trenucima kada lopta nije bila blizu fudbaleru Makabija ka kojem je upućena. Golovin je pao nakon kontakta, a nJemački sudija Osmers nije imao dilemu!

22:28

66. minut - Izmjena!

Treća izmjena kod gostiju, umjesto Ben Jedera na terenu je Embolo.

22:27

61. minut - Katai!

Nevjerovatna šansa za Crvenu zvezdu. Katai je izveo slobodan udarac, a iz veoma teške pozicije šutirao je direktno ka golu. Nibel je uspio da interveniše prije nego što je lopta prešla liniju, a Ben nije mogao da je sprovede u mrežu sa samo nekoliko metara udaljenosti...

22:26

Posjeta!

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

  Meč Crvene zvezde i Monaka večeras na stadionu gleda 40.226 gledalaca.

22:18

57. minut - Dvostruka izmjena Monaka!

Umjesto Fofane i Minamina na terenu su sada Lukas i Diata.

22:17

56. minut - Prečka!

Raspalio je po lopti Gelor Kanga, a Aleksander Nibel skrenuo taj udarac samo do prečke. Zvezda je dobila novi korner, a Katai nije uspio da zahvati loptu na pravi način i opasnije ugrozi gol Monaka.

22:14

54. minut - IZMJENA!

Aleksandar Pešić završava utakmicu, a na terenu će u nastavku susreta biti El Fardu Ben.

22:06

Nastavljamo!

Počeo je drugi dio meča u Beogradu. Crvena zvezda - Monako 0:0!

22:05

Skandal!

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

  Nakon prvih 45 minuta blizu tuče bili su Gelor Kanga i Osman Bukari, a razlog za sukob bila je najbolja šansa na meču koju je reprezentativac Gane propustio u finišu susreta.

21:50

POLUVRIJEME!

Ostavila je Crvena zvezda veoma dobar utisak u prvih 45 minuta. Gosti su imali samo jednu ozbiljnu priliku, a najbolju šansu za postizanje gola imao je Osman Bukari koji u finišu nije uspio da savlada Nibela.

21:47

45. minut - Žuti karton!

Nakon što je u 43. minutu opomenut Minamino, Pešić se revanširao dva minuta kasnije. Trenutno je 2:2 u žutim kartonima.

21:47

43. minut - BUKARI!

Izvor: Mondo/U. Arsić

  Kakva šansa za Crvenu zvezdu... Osman Bukari je istrčao kontru nakon kornera Monaka, ali iz izgledne pozicije nije uspio da savlada Nibela. Bila je ovo najbolja prilika na meču!

21:41

37. minut - Dragović!

Fudbaler iz Gane brzinom može da parira i fudbalerima Monaka. Poslije jednog njegovog napada Zvezda je imala korner, a nakon što je Nubel ispustio loptu, na drugoj stativi je Aleksandar Dragović pokušao da pogodi mrežu. Nije uspio u tome, lopta je otišla pored gola.

21:32

Detalj sa meča!

Izvor: Mondo/U. Arsić

21:20

18. minut - Žuti karton!

Badiašil je povukao za dres Bukarija, a njemački arbitar odmah dosudio faul i pokazao žuti karton najskupljem igraču gostujućeg tima.

21:18

16. minut - Kamara!

Kakva šansa za Monako... Ben Jeder je sjajno uposlio Kamaru koji je izašao sam pred Borjana, ali njegova plasirana lopta u dalji ugao nije uspjela da pogodi okvir gola.

21:13

10. minut - Pešić!

Velika šansa za Crvenu zvezdu. Milan Rodić je prošao po lijevom boku i idealno centrirao ka Aleksandru Pešiću, ali napadač nije dovoljno dobro skrenuo loptu ka golu. U nastavku akcije Bukari je izborio korner, ali nove opasnosti nije bilo.

21:11

7. minut - Žuti karton!

Zbog faula nad Minaminom već na početku susreta opomenut je Dragović!

21:07

Formacija Zvezde!

Barem na početku večerašnjeg susreta, Zvezda će igrati u sistemu 3-4-3.

Ispred Borjana biće Eraković na desnoj i Dragović na lijevoj strani, dok je Milunović centralni defanzivac. Pozicije vingbekova zauzimaju Rodić na lijevoj i Srnić na desnoj strani, dok su Sanogo i Kanga centralni dio veznog reda. Ispred njih igraju Bukari i Katai, a najistureniji je Pešić.

21:02

POČINJEMO!

Kapiteni Milan Borjan i visam Ben Jeder "dogovorili" su se da prvi napad na meču imati domaći tim. Sudija Harm Osmers iz Njemačke dao je znak, a Aleksandar Katai imao prvi kontakt sa loptom.

21:01

Gledate košarku?

U isto vrijeme kada Crvena zvezda i Monako budu igrali prvi meč u grupnoj fazi Lige Evrope, košarkaška reprezentacija Srbije boriće se za prvo mjesto u grupi D na Evropskom prvenstvu. Protivnik Srbije je reprezentacija Poljske, a od tog meča zavisi kojim putem će Srbija krenuti u dalje takmičenje! I taj meč možete pratiti u tekstualnom prenosu na MONDU!

21:00

Spektakularan meč Partizana!

Izvor: Profimedia

  Dok čekamo početak meča Crvene zvezde i Monaka, pogledajte kakav je meč odigrao Partizan u Češkoj. Crno-bijeli su primili dva gola na početku, zatim je Kristijan Belić isključen, a onda se desio nevjerovatan preokret. ekipa Gordana Petrića sa igračem manje postigla je tri gola za 17 minuta, ali na kraju nije stigla do pobjede!

20:34

Dvojica igrača u oba kluba!

Tokom bogate istorije Crvene zvezde i Monaka dvojica srpskih fudbalera nosila su dres oba kluba. Prvo je to uradio Stevan Ostojić, nekadašnji napadač koji je ostavio dubok trag u beogradskom timu, a za Monako igrao samo godinu dana. U Zvezdi je proveo šest sezona, a igrao je još za OFK Suboticu, Radnički iz Niša, Fenerbahče i San Hoze.

Nekoliko decenija kasnije, dres tima iz Kneževine obukao je Vladimir Jugović, osvajač Kupa evropskih šampiona sa ekipom Crvene zvezde. Neumorni vezni fudbaler proveo je dvije sezone u Monaku, a pored toga je imao veliku karijeru u kojoj je bio član Sampdorije, Juventusa, Lacija, Atletiko Madrida, Intera...

20:18

Promjene u stručnom štabu!

Crvena zvezda je nakon odlaska Dejana Stankovića i dolaska Miloša Milojevića morala da mijenja i u stručnom štabu. Pored Nenada Milijaša koji je ostao na klupi, ekipi će biti priključen Vujadin Savić, a kao prvi pomoćnik Milojevića radiće Poja Asbagi. Švedski trener iranskog porijekla ima nevjerovatnu životnu priču, a do sada je gradio i samostalnu trenersku karijeru.

20:17

Očekivanja Milojevića!

Trener Crvene zvezde pričao je pred prvi meč u grupnoj fazi da su i jači timovi od Monaka padali u Beogradu! Pročitajte sve što je Milojević rekao pred evropski meč.

20:06

Rezervisti!

Crvena zvezda: Vasiljević, Pankov, Motika, Mustafa, Kangva, Nikolić, Ben, Stanković, Leković, Kulibali, Gobeljić, Mitrović

Monako: Didilon, Žan Lukas, Jakobs, Matazo, Akliuče, Sar, Agilar, Diata, Embolo, Magasa, Želson Martins, Okou

20:06

SASTAVI!

Crvena zvezda: Borjan - Eraković, Milunović, Dragović, Rodić - Srnić, Sanogo - Bukari, Kanga, Katai - Pešić

Monako: Nubel - Badiašil, Mariapan, Disasi - Enrike, Kamara, Fofana, Vanderson - Minamino, Golovin - Ben Jeder

19:56

Pešić na konferenciji!

Izvor: MN PRESS

  Napadač Crvene zvezde pojavio se na konferenciji za medije zajedno sa trenerom Milošem Milojevićem, a tom prilikom govorio je o svojoj formi, ali i igri srpskog šampiona u posljednje vrijeme.

19:55

Očekivani sastav!

Izvor: YouTube/FK Crvena zvezda screenshot

  Pretpostavlja se da će ekipa Miloša Milojevića u zaigrati u formaciji 3-4-2-1. Pročitajte više o sastavu Crvene zvezde za meč protiv Monaka.

19:53

RASPORED!

Ovo su svi mečevi koje će Crvena zvezda odigrati u grupnoj fazi Lige Evrope tokom jeseni:

8. septembar: Crvena zvezda - Monako (21:00)
15. septembar: Trabzonspor - Crvena zvezda (18:45)
6. oktobar: Crvena zvezda - Ferencvaroš (18:45)
13. oktobar: Ferencvaroš - Crvena zvezda ( 21:00)
27. oktobar: Crvena zvezda - Trabzonspor (21:00)
3. novembar: Monako - Crvena zvezda (18:45)

19:53

Dobro veče!

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 21:00 igraju prvi meč grupne faze Lige Evrope. Protivnik u Beogradu, na stadionu "Rajko Mitić", biće Monako. Ostanite uz MONDO i pratite tekstualni prenos meča.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Logika

Nije nikakav greška Srbica, negi smo pokradeni kao i uvijek

Najnovije