• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slušam sada kakva pitanja postavljate šefu... Pešiću se ne sviđa atmosfera oko Zvezde: Ako je to loše, onda dobro!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Aleksandar Pešić nije zadovoljan kritikama na svoj račun, kao i onima upućenim Crvenoj zvezdi i treneru Milojeviću.

 Aleksandar-Pesic-o-kritikama-novinara. Izvor: YouTube/FK Crvena zvezda screenshot

Aleksandar Pešić nije bio zadovoljan pitanjima koje je dobio šef stručnog štaba Miloš Milojević uoči meča Crvene zvezde i Monaka (četvrtak, 21.00) pa je i sam poručio "sedmoj sili" da bi trebalo da pišu o pozitivnijim stvarima na Marakani, umjesto što je prethodnih desetak dana bilo mnogo kritika na njihov račun.

"Treba i mi da budemo malo realni... Vi ste novinari, pa i vi pogriješite, pocijepate listić i napišete opet. Mi to nemamo. Malo treba realnosti, da se ne stvara ovakva atmosfera. Slušam sada pitanja kakva postavljate šefu. Stvarate pritisak, a mi imamo pet bodova prednosti u odnosu na Partizan, hajde i nas neko da podrži kada ne ide dobro", rekao je nezadovoljni Aleksandar Pešić na današnjoj konferenciji za medije.

Prvi napadač Crvene zvezde ističe da ima "dosta lijepih stvari, ali o njima se ne piše", dok ističe da se u javnosti stvorila atmosfera koja nikako ne pogoduje njima kao igračima, odnosno novom šefu Milošu Milojeviću.

"Stvorila se atmosfera ako ne damo tri-četiri gola da je to loše, remi u derbiju takođe loše, pa sada ako odigramo remi sa Monakom - opet neće biti dobro. Nisam zadovoljan kako smo radili na treningu u prethodnom periodu i nije nam se dalo u prvenstvu, ali ide sve na bolje", rekao je Pešić.

Poput svog trenera Milojevića, Pešić takođe ističe da su na Marakani padali i veći klubovi od Monaka i pita se zašto ne bi i klub iz Lige 1, dok dodaje i da ne bježi od odgovornosti kada je u pitanju njegova lošija forma u posljednje vrijeme.

"Naravno da su velika očekivanja i ne bježim od toga. Ne vidim šta je problem što dvije utakmice nisam dao gol. U dvomeču sa Haifom sam dao dva gola i asistirao, ako je to loše - onda dobro, slažem se da je loše. Slažem se da sam posljednje dvije utakmice odigrao loše, imao sam problema, ali ne bježim od toga i znam da će biti bolje", rekao je Pešić koji je dodao da dobro poznaje Monako iz vremena kada je nastupao u Francuskoj za Tuluz.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC