• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujadin Savić se vratio u Crvenu zvezdu! Bivši ljubimac navijača opet na "Marakani", čeka se još jedno pojačanje

Autor Dragan Šutvić

Malo ko je očekivao da će se Vujadin Savić vratiti u Crvenu zvezdu ovog ljeta, ali to je potvrdio trener Miloš Milojević.

 vujadin savić u stručnom štabu crvene zvezde  Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je završila ljetni prelazni rok i neće angažovati nova pojačanja - sem u stručnom štabu. Tako je danas na konferenciji za medije Miloš Milojević potvrdio da će ubuduće uz njega na klupi sjediti i "svježi penzioner" Vujadin Savić, nekadašnji kapiten Crvene zvezde.

Savić, sin legendarnog Dušana Savića, ponikao je u Zvezdi i debitovao za prvi tim još davne 2007. godine, da bi poslije "lutanja" u inostranstvu (Bordo, Drezden, Votford, Šerif...) stigao opet u Crvenu zvezdu sa kojom je stigao i do grupne faze Lige šampiona, igravši u najboljoj formi u karijeri. Potom je otišao na Kipar, kratko je bio na pozajmici u Olimpiji, a u međuvremenu je odlučio da "svira kraj" igračkoj karijeri.

"Prvi pomoćnik biće Poja Asbagi, bivši selektor U21 Švedske, Geteborga... Priključili smo Vujadina Savića u stručni štab kao trenera početnika koji će nama pomoći u nekim stvarima, a i mi njemu da se razvija u tom pravcu", rekao je Miloš Milojević i poručio da nije istina da se stručni štab "pravi sporije nego inače".

Potvrdio je trener Crvene zvezde da dobija još jedno pojačanje u timu, a to će biti novi kondicioni trener pošto nema ko nije primijetio da se tim nije dobro spremio tokom ljeta i zbog toga je bilo mnogo padova u igri.

"Imamo i rješenje za fitnes trenera, ali ne može to usred sezone tako lako. Ne bih o njegovom imenu dok sve ne bude na mjestu", ostao je misteriozan Milojević pošto djeluje da su pregovori u toku, pa čak ne bi bilo iznenađenje da Crvena zvezda i plati obeštećenje za novog kondicionog trenera.

Miloš Milojević je na konferenciji za medije pred meč sa Monakom u Ligi Evrope (četvrtak, 21.00) poručio i da su na "Marakani" padali i veći klubovi, kao i da ne bi bio zadovoljan remijem.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC