• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Preuzimam odgovornost, ne treba pričati o Evropi! Zvezda opet nije pobijedila, a Milojević je ovako vidio meč

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Crvena zvezda osvojila samo bod protiv TSC-a. Njen trener je nakratko okupio ekipu oko centra, a onda je dao izjavu prije odlaska u svlačionicu.

 Milos-Milojevic-o-Crvena-zvezda-TSC Izvor: TV Arenasport screenshot

Crvena zvezda kiksnula je protiv TSC-a, nije održala sedam bodova prednosti u odnosu na Partizan, a trener crveno-bijelih Miloš Milojević je u izjavi za TV Arena sport potpuno preuzeo odgovornost za loš rezultat. Njegov tim nije pobijedio drugi put u nizu, jer je u srijedu odigrao neriješeno protiv Partizana u Humskoj.

"Ne treba pričati o četvrtku i Ligi Evrope dok ne napravimo analizu. Odnos šansi koje smo stvorili u normalnim okolnostima treba da bude dovoljan za pobjedu. Pokušali smo dugim autom, pogodili stativu u zadnjem minutu. Želim tako da bude od prvog minuta. Odgovornost preuzimam ja i nema nikakvih tajni", rekao je on poslije meča.

Milojević je bio prinuđen da protiv TSC-a igra bez povrijeđenih Mirka Ivanića i Milana Rodića, što se osjetilo i u napadu i u odbrani. U napadu crveno-bijeli nisu uspijevali da daju drugi gol iako su imali velike nalete i početkom i krajem drugog poluvremena, a u odbrani je Gruzijac Irakli Azarov napravio kiks koji je prethodio golu TSC-a. Milojević ga je nedugo poslije toga, u poluvremenu, ostavio u svlačionici i u nastavku na njegovo mjesto prekomandovao Erakovića.

"OVDJE SE MNOGO TEŠKO UZIMAJU BODOVI"

Izvor: TV Arenasport screenshot

Trener TSC-a Žarko Lazetić poslije utakmice je prepričao scenu sa poluvremena, u kojoj je hrabrio igrače poslije primljenog gola pred pauzu. "Ovdje se mnogo teško pobjeđuje, teško se i uzima bod i možemo da čestitamo igračima. Ostao nam je žal, igrači su bili razočarani što je 1:1 i tako je i ostalo. Rekao sam im da smo dobri jer je Zvezda zadovoljna što je neriješeno, a mi nezadovoljni. Sa te strane herojski bod, htjeli smo više, ali teško je pobijediti Zvezdu", rekao je Lazetić.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC