• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Katai na udaru Zvezdinih navijača, Srnić plakao! Marakana zviždala, a Milojević ih branio: "On sad mora da kopa duboko!"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević prokomentarisao zvižduke za dvojicu fudbalera Crvene zvezde.

 Aleksandar Katai na udaru navijača Crvene zvezde Izvor: MN Press/Youtube/Arena sport TV/printscreen

Loše evropsko veče u Beogradu! Crvena zvezda je imala sasvim dobru igru protiv Monaka, a na kraju je doživjela poraz na otvaranju grupne faze u Ligi Evrope. Na meču koji su i manjim incidentom obilježili Gelor Kanga i Osman Bukari, navijači sa pojedinih dijelova tribina, prije svega sa zapadne, uputili su zvižduke dvojici fudbalera.

Dok su izlazili iz igre na udaru navijača sa zapadne tribine našli su se Slavoljub Srnić i Aleksandar Katai. O njima dvojici, ali i ponašanju publike tokom meča, na konferenciji za medije govorio je trener Miloš Milojević. Prema njegovom mišljenju, fudbaleri nisu zaslužili kritike za partiju protiv Monaka.

Mladi trener Zvezde upitan je da li će zvižduci uticati na Slavoljuba Srnića koji je i zaplakao nakon izlaska iz igre.

"Ne direktno, ali indirektno da. Ti negativni povici... Sad Srnić mora da kopa duboko da se vrati na pravu stazu. Dobro se nosio sa protvničkim igračima, dobro trčao... Nemam zamjerki na njegovu igru, ali koncentraciju i fokus mora da popravlja. Vidio je da lopta izlazi iz kaznenog prostora, morao je drugačije da se postavi. To nije plod njegovog lošeg kvaliteta ili odnosa. Daćemo mu svi maksimalnu podršku", rekao je Milojević.

Fudbaler Crvene zvezde uplakan na klupi.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Trener crveno-bijelih iznenađen je i tretmanom koji je kod dijela publike imao Aleksnadar Katai, jedan od najboljih igrača Zvezde u prethodnim sezonama. Ofanzivni vezni fudbaler u posljednje vrijeme nije u sjajnoj formi, ali su Milojevića iznenadili zvižduci.

Pogledajte

00:20
Navijači Zvezde zvižde Kataiju
Izvor: Arena Sport
Izvor: Arena Sport

"Iskreno jesu, moja odgovornost je da zaštitim igrače. Zviždimo igraču koji je imao 45 golova i asistencija prošle sezone. Mogao je da postigne gol iz onog slobodnog udarca. Kad igrači daju sto odsto od sebe, mislim da zvižduk nije nešto što Zvezdin igrač zaslužuje od publike. Kada neki igrač ne pruži 100 odsto, onda to mogu da prihvatim. Poštujem našu publiku, bio sam milion puta ovdje, ali to nije nešto što nam pomaže", zaključio je Milojević.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC