• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ukrali mu 500.000 evra dok je igrao u Ligi šampiona: Zvijezda Bajerna ojađena na svoj rođendan, pljačkaši sve odnijeli!

Autor Dragan Šutvić

Tomas Miler nije baš imao rođendan kakvom se nadao.

 opljačkan tomas miler  Izvor: Profimedia

Bajern Minhen je upisao važnu pobjedu u Ligi šampiona u utorak uveče protiv Barselone (2:0) i nastavio sa dobrim partijama u tom takmičenju, ali dok su Bavarci na "Alijanc areni" odrađivali svoj dio posla, Tomas Miler nije mogao ni da nasluti šta mu se u to vrijeme sprema.

Zvijezda Bajerna i jedan od najiskusnijih igrača tima bio je opljačkan u toku trajanja utakmice u Minhenu, a iz njegovog doma odnijete su stvari u vrijednosti od 500.000 evra!

Potpuno je nevjerovatno koliko se fudbaleri posljednjih godina često nalaze na meti pljaškaša u najrazličitijim zemljama. Kako tvrdi nemački list "Bild", Milerova kuća je bila pokradena u utorak oko 22 sata, dok je meč s Barselonom bio u toku, i to na 33-rođendan proslavljenog njemačkog fudbalera.

Policija je potvrdila da su iz njegovog doma odnijeti novac, nakit i druge skupocjene vrijednosti koje ukupno vrijede oko 500.000 evra. I dalje nema traga počiniocima ovog krivičnog djela, ali je istraga i dalje u toku.

Miler je odmah po završetku meča saznao šta se dogodilo i direktno je otišao kući. To objašnjava i zbog čega Miler nije bio među igračima koji su davali izjave za medije po završetku susreta. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

"Potpuno je nevjerovatno koliko se fudbaleri posljednjih godina često nalaze na meti pljaškaša u najrazličitijim zemljama" Jednako je nevjerovatno da ti isti fudbaleri sa višemilionskim platama imaju zmiju u džepu u ne daju 50 000 da obezbijede kuće. Hoće osiguranje platiti sve, ali neće vratiti sliku djeteta sa odmora, roditelja, poklone, uspomene...

Zole

@Jaaa Bas si papak kao i komentar.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC