• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda u "prvoj brzini", ali tri boda vode iz krize: Pešić prekinuo mučenje, šampion ide sa prvog mjesta na pauzu!

Autor Dragan Šutvić

Crvenoj zvezdi je bila potrebna pobjeda i došla je do nje, iako nismo gledali naročito lijep i uzbudljiv meč na "Marakani". Sa nova tri boda šampion Srbije na pauzu odlazi sa prvog mjesta na tabeli.

 crvena zvezda - napredak Izvor: MN PRESS

Crvenoj zvezdi su bila potrebna tri boda za izlazak iz krize - i do tri boda je i došla. Nije to bilo naročito lijepo, atraktivno, igrala je Zvezda praktično u "prvoj brzini" pred oko 3.000 gledalaca na stadionu "Rajko Mitić", ali je ipak savladala Napredak 1:0 (0:0) i tako na zasluženu pauzu u prvenstvu odlazi sa prvog mjesta na tabeli.

Jedini pogodak na meču postigao je Aleksandar Pešić u 69. minutu nakon majstorije Aleksandra Kataija. Prošao je "Magiko" po lijevoj strani i sa ivice terena poslao idealnu loptu za "Šilju", a napadač Zvezde je praktično iz prve prave šanse na susretu pogodio za, ispostaviće se, konačan rezultat. I prije, a i poslije tog detalja, Zvezda je bila jedini tim koji se pitao na ovom susretu jer je Napredak bio vrlo povučen, međutim ne može se reći smo gledali "živ fudbal" pun šansi.

Istina, oba tima su promašila velike prilike u prvom poluvremenu - Čečarić sa pet metara u 17. minutu glavom poslije kornera, a potom i Gobeljić nogom sa sedam metara u 31. minutu - međutim ostatak susreta nije bio toliko sadržajan.

Djeluje da je Zvezda na individualni kvalitet uspela da izađe na kraj sa Napretkom, ali da postoje još mnoge stvari koje je neophodno da Miloš Milojević popravi u igri svog tima. Za to će mu pomoći pauza u Superligi zbog obaveza reprezentacija, kada će moći prvi put od dolaska na Marakanu više da radi sa svojim igračima.

Standings provided by SofaScore

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC