• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo izašao na scenu i šokirao sve prisutne: Ako to uradi, njegov rekord niko neće srušiti - Reći ću to sad i ovdje!

Autor Haris Krhalić

Kristijano Ronaldo očito namjerava da postane apsolutni rekorder evropskog fudbala, a kako stvari stoje, još dugo ćemo ga gledati u reprezentaciji Portugala.

 Kristijano Ronaldo želi na Euro 2024 Izvor: YouTube/ABRE OLHOS/Printscreen

Kristijano Ronaldo želi da obori sve rekorde koji su mu na dohvat ruke i spreman je na sve da to i učini. Iako je ove sezone u lošoj formi i rijetko počinje mečeve u Mančester junajtedu, 37-godišnji Portugalac još uvijek nema namjeru da se zaustavi.

Njegova selekcija Portugala će za dva mjeseca nastupiti na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a Ronaldo već razmišlja o mogućnosti da se pojavi i na Euru 2024. godine, čime bi oborio nevjerovatan rekord!

Ronaldo je na gala večeri organizovanoj od strane Fudbalske federacije Portugal dobio priznanje za sve što je učinio za portugalski fudbal, kao najbolji strijelac u istoriji reprezentativnog fudbala. Kristijano se prilikom dobijanja priznanja pojavio na sceni, a onda i izgovorio riječi koje se danas prepričavaju na Pirinejima.

"Bio je ovo dug put, ali iskoristiću priliku da kažem da mom putu još nije došao kraj. Motivisan sam, moje ambicije su velike kao i uvijek što su bile. U reprezentaciji sam sa mnogo mladih igrača i želim da učestvujem na ovom Svjetskom prvenstvu, ali i na Evropskom prvenstvu 2024. godine. Volio bih to da saopštim sada i ovdje", rekao je Ronaldo.

U trenutku kada se bude odigravao Euro 2024. u Njemačkoj, Ronaldo će već biti u 40. godini života, imajući u vidu da će u februaru te godine proslaviti 39. rođendan. Ukoliko se to zaista i dogodi i "CR7" nastupi na još jednom Evropskom prvenstvu, postaće apsolutni rekorder.

Bio bi to njegov šesti Euro u karijeri, a dosadašnji rekord od pet učešće drži zajedno sa svojim bivšim saigračem iz Real Madrida, Ikerom Kasiljasom. Ronaldo je igrao na svakom Euru od 2004. godine, a time bi mogao da proslavi i 20. godišnjicu igranja na završnim turnirima Starog kontinenta.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC