• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbiji olakšan posao - čovjek od 70.000.000€ ne dolazi u Beograd: Zlatanov nasljednik se vratio kući, javio se selektor!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Aleksander Isak, predvodnik nove generacije reprezentacije Švedske, neće igrati protiv Srbije u Ligi nacija naredne subote.

 Svedska-bez-Aleksandera-Isaka-protiv-Srbije Izvor: Profimedia

Reprezentacija Srbije u subotu i utorak igra dvije posljednje utakmice u ovoj sezoni Lige nacija, što će biti ujedno i posljednji mečevi "orlova" prije nego što se sredinom novembra okupe i započnu pripreme za Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Ti mečevi biće važni kako bi se Srbija plasirala u drugi šešir pred žrijeb kvalifikacija za EURO 2024, a selekcija Dragana Stojkovića već je dobila jednu lijepu vijest, zahvaljujući pobjedi Škotske. Ali sada je stigla i loša vijest za srpskog rivala, selekciju Švedske.

Šveđani gostuju Srbiji u Beogradu u subotu 24. septembra, a na tom meču neće moći da računaju na Aleksandera Isaka. Fudbaler Njukasla koji je nedavno bio dio spektakularnog transfera vrijednog 70.000.000 evra napustio je kamp reprezentacije, potvrdio je Fudbalski savez Švedske.

"To je tužno najviše za Aleksa, ali i za nas kao tim. Ali nakon pričanja sa medicinskim timom i njim, najbolja odluka je za njega da napusti ekipu. Nadam se da će se vratiti što je prije moguće. Nećemo pozivati nijednog novog igrača", rekao je selektor Švedske Jane Anderson.

Isak je jedan od glavnih igrača Švedske u ovom trenutku, predstavlja predvodnika nove generacije fudbalera, ali doskorašnji ofanzivac Real Sosijedada moraće da se posveti oporavku.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC