• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal poznatog fudbalera! Engleska bruji o napadaču - Vjenčanje od 200.000 funti, 10 dana kasnije htio da vara ženu?!

Autor Haris Krhalić

Čovjek koji je redovno tresao mreže u Premijer ligi trenutno je velika vijest na engleskim sajtovima, ali ne zbog igračke karijere.

 Džermejn Defo htio da prevari ženu Izvor: Instagram/donna_defoe/printscreen

Nekadašnji engleski napadač koji je godinama tresao mreže u Premijer ligi Džermejn Defo (39) nalazi se u središtu skandala! Engleski mediji otkrili su prethodnih dana aferu koju je bivši fudbaler i reprezentativac pokušao da započne samo deset dana nakon sopstvenog vjenčanja! Po njihovim informacijama, Defo se desetak dana nakon svadbe sa Donom udbvarao medicinskoj sestri sa kojom je želio da prevari suprugu!

Priča je otišla toliko daleko da su tabloidi otkrili i identitet medicinske sestre kojoj je Džermejn slao poruke nakon vjenčanja, a ona je potvrdila saznanja koja su imali novinari. Ispostavilo se da je nekadašnji golgeter samo deseta dana nakon vjenčanja koje je koštalo 200.000 funti riješio da "upadne" u DM djevojke koju je davno upoznao.

"Upoznala sam Defoa u baru, ali se između nas ništa nije dogodilo. Razmijenili smo brojeve, povremeno smo pričali na 'Whatsapp'-u. Godinama nismo bili ni u kakvom kontaktu. U julu je počeo ponovo da mi šalje poruke, ali na Instagramu. Želio je da se vidimo, muvao me je i flertovali smo preko poruka", počela je priču djevojka koju je Defo muvao. Ovo je Dona, Defoova supruga:

Poznati napadač jasno joj je stavio do znanja zašto šalje poruke, pa je ona brzo shvatila da treba da se povuče iz te priče. "Nije bio šarmantan, jasno mi je bilo da misli samo na jednu stvar. Kada sam vidjela da je oženjen, nisam željela da idemo dalje. Ko to radi tako brzo poslije svadbe? Ne bi bilo fer prema njegovoj ženi, zakleli su se da će biti zajedno cijelog života. Pretpostavljam da je samo želio da se osjeća moćno i snažno, kao bogati i poznati fudbaler. Sada osjećam da sam samo gubila vrijeme sa njim", zaključila je ona u izjavi britanskim medijima.

Podsećamo, Džermejn Defo je u martu 2022. godine objavio kraj karijere tokom koje je imao impresivne partije. Ljubitelji engleskog fudbala pamte ga po golovima u Premijer ligi, bio je reprezentativac Engleske, a do titule u Škotskoj stigao je sa ekipom Rendžersa. U bogatoj igračkoj karijeri nosio je još i dres Vest Hema, Bornmuta, Totenhema, Portsmuta, Toronta i Sanderlenda

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC