• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos u Albaniji - Fudbaler isprovocirao cijeli stadion: Pobijedili u najvećem derbiju, pa "osvojili" teritoriju! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Albanski fudbaler Albano Aleksi iskoristio je pobjedu u derbiju za nevjerovatnu provokaciju protivničkih navijača.

 Albano Aleksi provokacija na stadionu  Izvor: YouTube/screenshot/Panorama Sport

Najveća utakmica albanskog fudbala donijela je mnogo uzbuđenja na terenu, kako tokom samog meča tako i nakon posljednjeg sudijskog zvižduka. Na stadionu "Air Albanija" Tirana je kao gost upisala pobjedu protiv Partizanija (2:0) i zakomplikovala situaciju na vrhu tabele, a njihov fudbaler Albano Aleksi napravio je haos na terenu.

Nakon što su fudbaleri Tirane stigli do pobjede on je otišao do navijača od kojih je uzeo ogromnu zastavu, a zatim je donio na centar terena. Tim potezom simbolično je označio da je teritorija osvojena, a to se uopšte nije dopalo njegovim rivalima. Nakon što je Aleksi sa zastavom stigao na centar igrališta, počelo je koškanje.

Fudbaleri domaćeg tima željeli su da mu otmu zastavu, a ubrzo su se u ove incidente uključili igrači obje ekipe, članovi stručnih štabova i obezbjeđenje koje je na kraju smirilo situaciju. Čini se da je u tim trenucima na terenu bilo i nekoliko navijača gostujućeg tima koji nisu pravili veće nerede na terenu. Pogledajte šta se dešavalo.

Nakon nekoliko sekundi na centru terena, fudbaleri Tirane se odnijeli zastavu ka svojim igračima, gdje su nastavili slavlje nakon velike pobjede. Veći incidenti su izbjegnuti, a pitanje je da li će u nekim narednim mečevima fanatici Partizanija pokušati da se revanširaju za ovakvu provokaciju velikog rivala. Ovo je cijeli incident:

Neredi nakon najvećeg derbija u Albaniji.
Izvor: Youtube/Panorama Sport

Inače, ovom pobjedom Tirana je prišla na samo bod zaostatka za liderom tabele, pa će borba za šampionsku titulu biti izuzetno zanimljiva. Partizani je i dalje na čelu, ali mu čak tri tima prete sa samo jednim bodom manje. Pogledajte tabelu albanskog prvenstva: 

&iframe id="sofa-standings-embed-2891-44358" width="100%" height="437"
src="https://www.sofascore.com/tournament/2891/44358/standings/tables/embed" frameborder="0" scrolling="no" style="height:437px!important">


Standings provided by Sofascore

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC