• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo su uspjeli samo Sergej i De Brujne! Nevjerovatne brojke, zbog ovoga ga traže velikani!

Autor Haris Krhalić

Zaista nevjerovatne brojke za Milinkovića-Savića...

 Milinković Savić i De Brujne statistika Izvor: Profimedia

Sergej Milinković-Savić i Kevin De Brujne u istoj rečenici sa posebnim razlogom. Brojke koje njih dvojica imaju u prethodne tri sezone su nestvarne. Odabrano društvo za dvojicu majstora i podatak koji je oduševio ljubitelje fudbala. Srbin i Belgijanac jedini su vezni igrači iz pet najjačih liga na svijetu koji su u posljednje tri godine upisali više od 20 golova i 20 asistencija.

Zvuči nestvarno, ali je tako. Podatke je objavio specijalizovani portal za statistiku "Opta", pa je tako Sergej od sezone 2020/21 dao 21 gol i imao 25 asistencija. O zvijezdi Mančester sitija ne treba trošiti riječi, on je već dugo u vrhu svjetskog fudbala i "mozak" je tima Pepa Gvardiole. Zbog toga činjenica da je Milinković-Savić u tom odabranom društvu dodatno dobija na značaju. Još jedan pokazatelj zašto ga mnogi evropski velikani žele već neko vrijeme.

Srpski reprezentativac je sjajnu formu potvrdio i sa dva gola protiv Specije i to posebno raduje selektora Srbije Dragana Stojkovića pred Svjetsko prvenstvo u Kataru. Na utakmici protiv Švedske u Beogradu je ponio i kapitensku traku posle izlaska Dušana Tadića iz igre. Poslije toga se oglasio emotivnom objavom i napisao je da mu je to "najvažniji dan u karijeri". Što se kluba tiče, Laciju je odlično krenulo i posle osam kola je na trećem mjestu na tabeli. Pogledajte i kako je dao gol protiv Specije.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC