• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izjava Klopa odjekuje Enfildom - "Gotovo je!" Menadžer Liverpula se predao, da li je ovo kraj jedne ere?

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nijemac je svjestan da će ova sezona Liverpula biti daleko drugačija od nekih prethodnih.

 Jirgen Klop priznao - Liverpul se ne bori za titulu Izvor: YouTube/Liverpool FC

Fudbaleri Liverpula ove sezone igraju daleko lošije nego što je bilo očekivano i nalaze se u teškoj poziciji. Trenutno su 10. u Premijer ligi sa samo 10 bodova iz prvih osam mečeva. Prošlog vikenda su izgubili 3:2 od Arsenala, a prošlog mjeseca su pretrpjeli i pravu katastrofu u porazu od Napolija 4:1.

A sada poslije serije slabih rezultata (nedavno i remi 3:3 protiv Brajtona), Jirgen Klop se oglasio i poručio da je već u oktobru sve gotovo i da Liverpul više nema nikakve šanse za osvajanjem titule prvaka Engleske.

Liverpul je ove sezone već odigrao sedam utakmica u svim takmičenjima u kojima nije zabilježio pobjedu. U takvom odnosu snaga, njegov tim je daleko od ekipe koja se borila za titulu u Premijer ligi prethodnih sezona.

"Nismo u trci za titulu. Trenutno imamo dosta problema", priznao je Nijemac, pošto se njegova ekipa ozbiljno muči i ima čak 14 bodova manje od prvoplasiranog tima Premijer lige, Arsenala.

"U ovakvoj situaciji igramo s Arsenalom, Rendžersom i Mančester sitijem. Jesu li to savršeni rivali za vraćanje samopouzdanja? Vjerovatno ne. Ali mi ćemo ići i borićemo se. Nalazimo se u teškom periodu. Želimo da prođemo kroz ovo zajedno. Radimo na tome", rekao je Klop. Sada se samo postavlja pitanje hoće li se Liverpul makar malo približiti vrhu, ili će novi loši rezultati dovesti do govorkanja da bi Nijemac mogao da napusti klub poslije sedam godina...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC