• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

80% Piksijeve Srbije je formirano u mojoj reprezentaciji: Mladen Krstajić otkrio Bugarima - "I mi gradimo tim..."

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nekadašnji selektor Srbije, a danas Bugarske, otkrio je tamošnjim medijima kakva su njegova očekivanja od predstojećih kvalifikacija za EURO 2024.

 Mladen Krstajić o žrijebu za EURO 2024 Izvor: MN PRESS

Reprezentacija Srbije dobila je povoljan žrijeb za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2024. godine, pošto će se za mjesto u Njemačkoj boriti sa čak tri selekcije iz regiona. Ova takozvana "balkanska" grupa neće dovesti samo do utakmice protiv Crne Gore i Mađarske, već i Bugarske.

A tamo je selektor dobro poznato lice - nekadašnji selektor Srbije, Mladen Krstajić. Bivši reprezentativac otkrio je bugarskim medijima da je upravo on započeo podmlađivanje selekcije koju danas predvodi Dragan Stojković Piksi.

Krstajić je naveo da je upravo sa njim započet proces, sličan onom kakav sada pokušava da napravi i u Bugarskoj, prenosi bugarski "Sportlive".

"Srećan sam što ću se kroz fudbal vratiti u Srbiju. Grupa je veoma atraktivna. Mađarska je lider, igraju dobar fudbal, ali Srbija je za mene favorit broj jedan. Crna Gora je uvijek neugodna, Litvanija može da pomrsi račune. Mi u Bugarskoj formiramo mlad i ambiciozan tim i vjerujem da će momci dati maksimum. Ali zaista nije realno govoriti o tome više sada, utakmice su tek u martu", rekao je bivši selektor Srbije i dodao:

"Mi gradimo tim koji će igrati narednih 10 godina. I opet kažem, Srbija je favorit broj jedan. Svi ostali će se boriti i niko neće željeti da izgubi od Srbije u grupi, jer ona igra dobar fudbal. Pod mojom komandom je formirano 80 odsto sastava sadašnje Srbije, kada smo počeli podmlađivanje", poručio Mladen Krstajić.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC